21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportVanghelie spune ca marti coalitia se reuneste pentru rezolvarea "problemutelor" (VIDEO)

Vanghelie spune ca marti coalitia se reuneste pentru rezolvarea “problemutelor” (VIDEO)

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca marti, la ora 11.00 liderii coalitiei se vor reuni din nou pentru a rezolva neintelegerile dintre PSD si PDL legate de numirile in functii la nivel national si la nivelul deconcentratelor, transmite Mediafax.

"Maine (marti, n.r.) la ora 11.00 vom avea o alta intalnire unde trebuie discutat. Sunt niste lucruri care nu sunt foarte clare si eu daca nu inteleg foarte bine nu am cum sa stau linistit", a spus Vanghelie.

Intrebat despre ce lucruri neclare este vorba, Vanghelie a spus: "Trebuie sa finalizam odata numirile la nivel national, numirile pe deconcentrate, toate astea. Jocurile astea de culise nu le inteleg. Sunt un tip mai dintr-o bucata si cand ma scol dimineata si ma imbrac stiu ce am de facut".

Vaghelie a spus ca i-a transmis lui Adriean Videanu, in calitate de lider al PDL, aceste lucruri, el exprimandu-si speranta ca acestea sa fie rezolvate si "clarificate", pentru ca "altfel nu e in regula".

"Sunt o serie de neclaritati, incepand de la anumite numiri pana la anumite aspecte care sunt de ordin adminstrativ. In momentul cand simt ca ne incurcam special, ma deranjeaza. Nu am spus nimic de Guvern, daca nu mi-a convenit impozitul forfetar, am tacut din gura, am spus in interior, dar daca vad ca lucrurile nu merg in regula ma retrag si spun ce am de spus", a spus Vanghelie.

Intrebat la ce ministere sunt respectivele neintelegeri, Vanghelie a spus: "Amestecate. Sper ca maine sa rezolvam. Sunt un pachetel de problemute, care ma framanta si nu mai am rabdare", a spus Vanghelie.

Surse din PSD au precizat, pentru Mediafax, ca nemultumirea liderului PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, tine de numirile la Agentia Tarom, RA-APPS si Aeroportul Henry Coanda. 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă