17.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSportUPDATE. Parlamentarii USL, reuniţi în şedinţă comună, în paralel cu discursul lui...

UPDATE. Parlamentarii USL, reuniţi în şedinţă comună, în paralel cu discursul lui Băsescu

Update 16.10: Domnul preşedinte Băsescu nu ţine la nici un principiu, însă avem ocazia, mâine dimineaţă, să depunem o lege care transpune directiva-cadru privind confiscarea bunurilor ilicite, a mai spus Ponta.

 

Update: Reprezentanţii Uniunii apără judeţele ţării împotriva unui “proiect absurd” al preşedintelui Băsescu şi o nouă Constituţie va fi adoptată după următoarele alegeri, de majoritatea USL, a declarat şeful PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax.

În cursul vacanţei parlamentare, reprezentanţii PSD şi PNL vor trebui să se pregătească pentru schimbarea, în toamnă, a Guvernului şi pentru alegeri anticipate, a mai spus liderul social-democrat.

Ponta a susţinut că, dacă aceste eventuale alegeri anticipate vor fi corecte, USL va avea majoritatea absolută în Parlament şi va putea să adopte o nouă Constituţie, potrivit principiilor dorite de Uniune.

 

Grupurile parlamentare ale USL s-au întrunit, astăzi, de la ora 15.00, la sala de grup a PSD din Camera Deputaţilor, într-o şedinţă la care presa are acces, care se desfăşoară în paralel cu discursul în faţa Parlamentului al preşedintelui Băsescu, relatează Mediafax.

La reuniune participă preşedintele PSD Victor Ponta, preşedintele PNL Crin Antonescu, lideri şi parlamentari USL.

Parlamentarii USL vor merge la şedinţa de plen după discursul preşedintelui Băsescu, ca să participae la celelalte puncte de pe ordinea de zi.

“E o întâlnire mai necesară interesului public decât orice altă întâlnire care se desfăşoară la aceeaşi oră în Parlamentul României“, a spus, în deschiderea reuniunii, preşedintele social-democraţilor. 

Cele mai citite

Shell Team Aviation, înșelăciunea continuă, reacții în lanț!

Investigația jurnalistică demarată de Ziarul Puterea,  intitulată ”Scandal în industria aviatică: Shell Team Aviation acuzată de înșelăciune și evaziune fiscală”(https://www.puterea.ro/scandal-in-industria-aviatica-shell-team-aviation-acuzata-de-inselaciune-si-evaziune-fiscala/), publicată la data...

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...

A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă