19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportUngureanu continuă discuţiile în coaliţie şi nu anunţă încă lista noului Cabinet

Ungureanu continuă discuţiile în coaliţie şi nu anunţă încă lista noului Cabinet

Premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, a transmis presei că nu va prezenta marţi seară lista noului Cabinet, discuţiile sale cu liderii coaliţiei urmând să continue, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, discuţiile dintre Ungureanu şi liderii coaliţiei, care au început în urmă cu trei ore, sunt în desfăşurare.

Ungureanu a fost întrebat, marţi, la sosirea la Palatul Victoria, dacă îi va prezenta în cursul serii pe miniştrii din Cabinetul său, el răspunzând: “Sper. Să văd. Oricum există un calendar accelerat”.

UDMR are condiţii pentru susţinerea noului Guvern, pe care le va discuta marţi seară, preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că formaţiunea sa doreşte încheierea unui protocol al coaliţiei pe 2012, care să se refere inclusiv la Facultatea de Medicină de la Mureş şi Autostrada Transilvania.

Surse oficiale au declarat, luni seară, agenţiei MEDIAFAX, că liderii coaliţiei au convenit să înceapă încă de marţi dimineaţa consultările pentru formarea viitorului guvern, astfel încât audierile în Parlament ale noilor miniştri să fie încheiate cel târziu miercuri. După finalizarea audierilor va urma votul în Parlament pentru noul Cabinet, toate procedurile de învestire a noului Cabinet fiind preconizate să se încheie cel târziu joi.

Cele mai citite

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă