19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSportUnde reduce Udrea posturile de şef

Unde reduce Udrea posturile de şef

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, că Inspectoratul de Stat în Construcţii va fi reorganizat pe forma regiunilor de dezvoltare economică, menţionând că vor dispărea 125 de posturi, cele mai multe fiind de şoferi, secretare şi “şefi”, scrie Mediafax.

Udrea a precizat că, până se ajunge la un acord privind reorganizarea administrativă, se va face reorganizarea deconcentratelor pe forma regiunilor de dezvoltare economică.

“Cel puţin la mine la minister, deja am proiecte pentru Inspectoratul de Stat în Construcţii, pe care-l reorganizăm pe forma de regiuni de dezvoltare economică şi vreau să spun că avem o reducere de 18% la personal şi de 15% la cheltuieli, plus faptul că o mulţime de sedii din fiecare judeţ rămân disponibile şi le putem pune la dispoziţia primăriilor”, a precizat Udrea, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Ea a menţionat că va rămâne un Inspectorat în construcţii la nivelul fiecărui regiuni, iar în judeţe vor rămâne doar inspectori.

“Vreau să vă spun că, din posturile care se reduc, cele mai multe sunt posturi de şoferi şi de secretare şi, sigur, foarte multe posturi de şefi. Deci la nivelul judeţelelor nu mai vorbim de şefi, vorbim de inspectori în construcţii care îşi vor face treaba, iar un aparat de conducere va exista doar la nivelul regiunii. Dispar 125 de posturi din totalul de 865″, a spus Udrea.

Ea a precizat că la nivelul reorganizării Inspectoratului în Construcţii a lucrat pe varianta opt regiuni de dezvoltare economică, aşa cum sunt în prezent.

Cele mai citite

Victoria Rusiei va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial

O victorie a Rusiei în Ucraina va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial. Aceasta este una...

CCR a amânat pentru 3 iunie sesizarea ICCJ în legătură cu legea privind prelungirea insolvenţei

Curtea Constituţională a României a amânat, miercuri, pentru 3 iunie, dezbaterile pe sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură cu Legea...

Clienţii Raiffeisen din Rusia nu vor mai putea efectua plăţi în dolari din 10 iunie

Subsidiara din Rusia a grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International a anunţat miercuri că plăţile iniţiate în dolari nu vor mai fi disponibile începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă