17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportUdrea şi Paleologu s-au abţinut în Colegiul Director de la votul privind...

Udrea şi Paleologu s-au abţinut în Colegiul Director de la votul privind alianţele locale – surse

Vicepreşedinţii PDL Elena Udrea şi Theodor Paleologu s-au abţinut, duminică, la votul din Colegiul Director al PDL ca alianţele electorale care s-ar putea încheia pe plan local de organizaţiilor partidului să se facă sub denumirea de Mişcare Populară, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Elena Udrea a susţinut că, în urma studiilor făcute, denumirea de “popular” nu ar fi bine percepută de către cetăţeni.

La şedinţa Colegiului Director al PDL au existat două propuneri de denumiri ale acestor alianţe de plan local – “Mişcarea pentru judeţul (…)” şi “Mişcarea Populară pentru judeţ”, au menţionat sursele din PDL.

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea “Mişcarea Populară”, cu sigla inima, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, preşedintele PDL, Emil Boc.

Emil Boc a precizat că decizia Colegiului Director este ca PDL să nu încheie la nivel naţional niciun fel de alianţe pentru alegerile locale, dar va lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene ale partidului să decidă dacă vor încheia, pentru maximizarea rezulatelor, alianţe judeţene cu alte formaţiuni politice.

El a spus că dacă organizaţiile judeţene vor decide să încheie alianţe pe plan local, acestea se vor face sub denumirea “Mişcare Populară”, cu sigla inima.

Cele mai citite

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget, ceea ce duce la o neacoperire...

Bodyguardul al lui Drake, rănit într-un schimb de focuri în fața vilei rapperului

Un agent de pază a fost grav rănit într-un schimb de focuri de armă la reședința din Toronto a rapperului canadian Drake, marți dimineață,...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă