19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportUdrea: Hotărâsem să nu fac parte din Guvernul Ungureanu, pentru că devenisem...

Udrea: Hotărâsem să nu fac parte din Guvernul Ungureanu, pentru că devenisem tinţa principală a atacurilor

 

 

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea consideră că “era rău” să fi rămas ministru, întrucât devenise “ţinta principală” a atacurilor, potrvit Mediafax.

 

Întrebată, la B1 TV, dacă era bine sau rău să fi rămas în funcţia de ministru, Udrea a răspuns că “era rău”, pentru că devenise deja ţinta principală a atacurilor opoziţiei.

” A fi ţintă principală, a fi atacată în permanenţă era o mare vulnerabilitate şi o erodare puternică, la care nu mai aveam cum să fac faţă. Nu poţi în fiecare zi, de dimineaţă până seară, să vezi pe televizor acelaşi lucru, tot felul de manipulări … Şi atunci şi pentru mine decizia de a nu face parte din actualul guvern era una care trebuia luată de urgenţă , plus că, indiferent dacă se ajungea la această formulă – care, după mine, este cea mai bună, şi anume toată echipa lui Emil Boc se retrage odată cu el şi vin alţi miniştri în locul nostru – chiar dacă nu s-ar fi ajuns la această decizie, hotărârea mea era luată de a nu face parte din Guvernul Ungureanu, pentru a nu-i crea o sensibilitate de la început, pentru a nu da posibilitatea opoziţiei lui Voiculescu să atace noul guvern prin simplul fapt că în acest guvern s-ar fi aflat Elena Udrea”, a spus ea.Udrea a adăugat că, şi din calculul său politic, dar şi din perspectiva proiectului care trebuia să fie noul guvern, a considerat că este bine să nu facă parte din acest Cabinet.

“Totul s-a întâmplat în câteva zile (…) Deciziile au fost luate de luni până marţi”, a spus Udrea.

Totodată, Elena Udrea a declarat că era nevoie de un guvern popular şi a susţinut că acest lucru se va vedea şi în sondaje.

“Avem un premier care corespunde astazi modelului politic aşteptat de oameni, nu este legat de partidele politice, este tânăr, relativ tânăr, 40 şi ceva de ani, şcolit la Oxford, cu un CV greu (…) Categoric acest nou lider, al guvernului de data a aceasta – vom vedea dacă dânsul va alege vreodată ssau nu să se întoarcă şi în politică – corespunde aşteptărilor cetăţenilor”, a mai spus vicepreşedintele PDL în emisiunea televizată.

Elena Udrea a precizat că nu va candida la Primaria Capitalei, dar PDL va “ieşi foarte curând” cu candidatul la funcţia de primar general. (Mediafax)

 

Cele mai citite

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă