25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportUdrea: Dacă Vântu şi Patriciu şi-ar plăti datoriile, n-ar trebui să tăiem...

Udrea: Dacă Vântu şi Patriciu şi-ar plăti datoriile, n-ar trebui să tăiem din pensii

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, susţine că nu are nicio datorie la stat, dar a precizat că dacă “cei ca Vântu şi Patriciu” şi-ar plăti datoriile, atunci n-ar mai fi nevoie să se taie din pensii şi salarii, potrivit Realitatea.net.

Elena Udrea le transmite pensionarilor care au donat, simbolic, bani pentru ea să nu se lase manipulaţi. “Cred că înţeleg supărarea pensionarilor, aşa cum înţeleg şi supărarea bugetarilor, pentru că nu e uşor să accepţi să ţi se taie pensia sau salariile însă sigur aş vrea, chiar supăraţi fiind, să nu se lase manipulaţi”, a spus ministrul Turismului.

Gestul simbolic al pensionarilor a venit după ce Elena Udrea a declarat în cadrul unui interviu că are insomnii din cauza unui credit de 3 milioane de euro pe care îl are de achitat.

Liderul PDL a sugerat totodată că statul nu ar trebui să se atingă de pensii şi salarii dacă oameni ca Vântu sau Patriciu şi-ar plăti datoriile. “Cred că mai important e ca cei ca Vântu, ca Patriciu să dea banii la stat pe care îi au de dat, să-şi plătească datoriile. Pentru că dacă şi-ar plăti datoriile n-ar fi nevoie să tăiem pensii şi salarii. Eu nu am nicio datorie la stat”, susţine Udrea.

Nu este prima dată când Elena Udrea spune că statul nu ar tăia din pensii dacă omul de afaceri Dinu Patriciu şi-ar plăti datoriile. “Omul de afaceri Dinu Patriciu are 600 de milioane de dolari datorie la stat şi dacă ar plăti-o n-am mai tăia pensiile mici”, a spus Elena Udrea, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă