3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSportTraian Băsescu participă, joi și vineri, la lucrările Consiliului European

Traian Băsescu participă, joi și vineri, la lucrările Consiliului European

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria şi la lucrările Consiliului European, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Şeful statului va susţine joi, la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni, o declarație de presă, apoi va pleca spre Bruxelles, unde va participa, de la ora 14.00 (ora României), Bruxelles la Summitul Partidului Popular European.

De la ora ora 17.00 (ora României), Traian Băsescu participă la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria, în perspectiva pregătirii Consiliului European, apoi la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European.

După fotografia de familie, şeful statului va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar seara va lua parte la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri dimineaţă, preşedintele are programată participarea la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar la final, în jurul orei 13.15 (ora României) va susţine o declarație de presă.

Cele mai citite

Novak Djokovic este în a 401-a săptămână în fruntea clasamentului ATP

Novak Djokovic începe de luni a 401-a săptămână în fruntea clasamentului masculin-ATP și este garantat să rămână acolo până cel mai devreme la 28...

Peste 4 milioane de colete livrate de Sameday România în primele zile de Black Friday

Sameday, compania  de curierat care a introdus livrarea la easybox în România, a înregistrat rezultate remarcabile în cadrul campaniei de Black Friday 2023. Cu...

Soția lui Kirilo Budanov, șeful spionajului Ucrainei, ar fi fost otrăvită

Soția lui Kirilo Budanov, unul dintre cei mai importanți ofițeri din armata Ucrainei, ar fi fost otrăvită, susțin surse de la Kiev, citate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă