21.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportTenisUn fost lider mondial a declarat forfait pentru turneul WTA 250 Transylvania...

Un fost lider mondial a declarat forfait pentru turneul WTA 250 Transylvania Open

Cehoaica Karolina Pliskova, numărul 36 WTA, a declarat forfait pentru turneul Transylvania Open, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-22 octombrie.

Fost lider mondial al clasamentului WTA, Pliskova nu va putea participa din cauza unei accidentări la încheietura mâinii.

La turneul de la Cluj-Napoca vor participa, însă, jucătoarea franceză Carolin Garcia (10 WTA), croata Donna Vekic (20 WTA), ucraineanca Anhelina Kalinina (28 WTA), rusoaica Ana Blinkova (40 WTA) – campioana en titre, americanca Alycia Parks (43 WTA) și rusoaica Anastasia Pavliucenkova (86 WTA).

Cinci românce vor intra direct pe tabloul principal de simplu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

Transylvania Open, ales cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250 în 2022, va fi găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cu premii în valoare de 259.000 de dolari şi 280 de puncte WTA puse în joc (pentru campioană).

La primele două ediţii ale turneului, trofeul la simplu a fost câştigat de estoniana Anett Kontaveit (2021) şi de rusoaica Ana Blinkova (2022).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă