18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportTenisTransylvania Open: Miriam Bulgaru, calificată în „optimi”. Rezultatele complete reușite de românce

Transylvania Open: Miriam Bulgaru, calificată în „optimi”. Rezultatele complete reușite de românce

Miriam Bulgaru s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 Transylvania Open, găzduit de Cluj-Napoca, după ce a învins-o pe turcoaica Ipek Oz cu 7-5, 6-3.

Bulgaru (25 ani, 208 WTA), beneficiara unui wild card, s-a impus după aproape două ore de joc în faţa unei adversare intrate pe tabloul principal din postura de „lucky loser”.

Românca şi-a asigurat un cec de 4.220 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi va primi replica spanioloaicei Reneka Masarova, a patra favorită.

La dublu, Gabriela Ruse şi americanca Alycia Parks, principalele favorite, s-au calificat în sferturi după o victorie expeditivă în faţa tinerelor Ilinca Amariei/Briana Szabo, cu 6-1, 6-2.

În sferturi a reuşit să acceadă şi cuplul Irina Bara/Jaqueline Cristian, după 6-7 (3/7), 7-6 (7/5), 10-5 cu perechea româno-bulgară Mara Gae/Viktoria Tomova.

Anterior, Monica Niculescu şi germanca Anna-Lena Friedsam au dispus de cuplul Ali Collins (Marea Britanie)/Andrea Gamiz (Venezuela), cu 6-2, 3-6, 10-5.

Perechile câştigătoare şi-au asigurat cecuri de 2.400 de dolari şi câte 60 de puncte WTA la dublu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

MAE dublează secțiile de votare din străinătate față de 2019

Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a declarat că în cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, MAE va coordona organizarea a peste 900 de secții...

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...
Ultima oră
Pe aceeași temă