22.1 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisSurpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul Grigor Dimitrov, în două seturi, cu scorul de 6-2, 6-4.

Principalul favorit al competiţiei din Florida, Alcaraz venea la Miami din postura de câștigător la Indian Wells, unde a reuşit să-şi apere titlul în urmă cu două săptămâni.

Ibericul nu a putut face faţă însă jocului deosebit de incisiv etalat încă din debutul meciului de Dimitrov, care a reuşit în total 24 de „winners”, încheind socotelile cu Alcaraz după o oră şi 34 de minute de joc.

Bulgarul, care luptă pentru al doilea său titlu de categoria Masters 1.000, după cel cucerit la Cincinnati în 2017, îl va înfrunta sâmbătă în semifinale pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial şi campionul olimpic en titre.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta italianul Jannik Sinner şi rusul Daniil Medvedev, într-o reeditare a finalei Openului Australiei, câştigată de Sinner în luna ianuarie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă