25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisStefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas l-a învins în două seturi pe rusul Karen Hacianov, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo.

Cap de serie numărul 12, Tsitsipas a reuşit cel mai bun rezultat al său din acest an, după semifinala de la turneul ATP 250 de la Los Cabos.

Învingător în 2021 şi 2021 la Monte Carlo, Tsitsipas a dominat clar duelul cu Hacianov, cap de serie numărul 15, şi va juca în semifinale contra câştigătorului dintre italianul Jannik Sinner, al doilea favorit, şi danezul Holger Rune, cap de serie numărul şapte.

În sferturi mai sunt programate, vineri, partidele Novak Djokovic (Serbia/favoritul numărul unu) – Alex De Minaur (Australia/cap de serie numărul 11) şi Ugo Humbert (Franţa/cap de serie nr. 14) – Casper Ruud (Norvegia/al optulea favorit).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă