21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportTenisStefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas l-a învins în două seturi pe rusul Karen Hacianov, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo.

Cap de serie numărul 12, Tsitsipas a reuşit cel mai bun rezultat al său din acest an, după semifinala de la turneul ATP 250 de la Los Cabos.

Învingător în 2021 şi 2021 la Monte Carlo, Tsitsipas a dominat clar duelul cu Hacianov, cap de serie numărul 15, şi va juca în semifinale contra câştigătorului dintre italianul Jannik Sinner, al doilea favorit, şi danezul Holger Rune, cap de serie numărul şapte.

În sferturi mai sunt programate, vineri, partidele Novak Djokovic (Serbia/favoritul numărul unu) – Alex De Minaur (Australia/cap de serie numărul 11) şi Ugo Humbert (Franţa/cap de serie nr. 14) – Casper Ruud (Norvegia/al optulea favorit).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă