17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la US Open

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la US Open

Românca Sorana Cîrstea a reușit cea mai bună performanță din cariera ei sportivă, calificându-se în sferturile de finală ale turneului US Open.

În meciul disputat duminică, 3 septembrie 2023, la New York, jucătoarea din România a învins-o pe Belinda Bencic (Elveția) cu 6-3, 6-3. Jucătoarea din Elveția este numărul 15 mondial.

Anterior, în optimile aceleiași competiții, Sorana a învins-o pe Elena Rybakina, care este numărul 4 în tenisul mondial.

Sorana Cîrstea are 33 de ani și deține acum locul 30 WTA. În turneul de la New York, Sorana urmează să joace, în sferturile de finală, cu Karolina Muchova. US Open este ultimul turneu de Grand Slam al anului 2023.

Cu 14 ani în urmă, în anul 2009, pe când avea doar 19 ani, Sorana a ajuns, pentru prima dată, în sferturile unui turneu de Grand Slam. Acea performanță a fost înregistrată la Roland Garros.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu: Am început aplicarea legii privind interzicerea păcănelelor

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă