21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportIrina Begu, în optimi la Melbourne

Irina Begu, în optimi la Melbourne

Irina Begu a învins-o cu 7-6, 6-3 pe americanca Jessica Pegula, principala favorită a turneului Melbourne Summer Set 2 (WTA 250), dotat cu premii totale 239.477 de dolari.

Begu (31 ani, 62 WTA) a obţinut victoria în faţa americancei (27 ani, 18 WTA) după o oră şi 45 de minute, la primul său meci din 2022.

Românca a salvat o minge de set în primul act, la 5-4 pentru Pegula, a salvat alte două mingi de set în tiebreak, la 6-4 pentru americancă, impunându-se cu 8-6.

Begu a obţinut a doua sa victorie în faţa americancei, după 7-5, 6-1 în 2020 la turneul WTA 125 de la Indian Wells.

Irina Begu şi-a asigurat astfel un cec de 3.675 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Următoarea adversară a Irinei Begu la Melbourne

Următoarea adversară a Irinei Begu va fi decisă dintre italianca Jasmine Paolini și slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

la același turneu, Irina Bara (26 ani, 138 WTA) a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de rusoaica Ana Kalinskaia (23 ani, 111 WTA), cu 7-5, 6-2, după o oră şi 26 de minute.

Bara s-a ales cu un cec de 1.950 de dolari şi 12 puncte WTA.

Tot astăzi, Sorana Cîrstea, cap de serie numărul cinci la Melbourne Summer Set 2, o va avea ca adversară pe rusoaica Varvara Graceva.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cum poți solicita despăgubiri de la Wizz Air? 3 recomandări

Mai mult de jumătate dintre pasagerii de zbor din Uniunea Europeană nu își cunosc drepturile în caz de întârziere sau anulare a zborului. Nu...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...
Ultima oră
Pe aceeași temă