21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportTenisIrina Begu, în formă maximă! Românca s-a calificat în sferturile turneului WTA...

Irina Begu, în formă maximă! Românca s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Madrid

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, după ce a învins-o în două seturi identice pe rusoaica Liudmila Samsonova, cu 6-4, 6-4.

Jucătoarea noastră a obţinut victoria după o oră şi 47 de minute.

Begu, care nu a pierdut niciun set la actuala ediţie a turneului, a fost condusă cu 3-0 de Samsonova (24 ani, 18 WTA), dar a câştigat apoi cinci ghemuri la rând, impunându-se cu 6-4 în primul set.

În actul secund, Begu a avut 2-0, apoi rusoaica a luat trei ghemuri la rând. La 4-4, Begu a făcut break, iar apoi a încheiat conturile (6-4), cu un as.

După acest succes, Irina Begu, cap de serie numărul 31, şi-a asigurat un cec de 161.525 de euro şi 215 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Paula Badosa (Spania/N.26) şi Maria Sakkari (Grecia/N.9).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă