19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportTenisIrina Bara a câștigat turneul ITF de la Istanbul

Irina Bara a câștigat turneul ITF de la Istanbul

Irina Bara a câştigat turneul ITF de la Istanbul, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe turcoaica Berfu Cengiz cu 6-7 (2/7), 6-4, 6-1.

Cengiz, clasată pe locul 299 WTA, a condus cu 5-2 în primul set, Bara a întors scorul şi a făcut 6-5, a servit pentru set, dar în cele din urmă a pierdut în tiebreak.

Românca de 28 de ani a dominat următoarele două seturi, câştigate cu 6-4 şi 6-1. Pentru Irina Bara, clasată pe 235 WTA, acesta este cel mai important titlul al său la simplu.

Bara a disputat a doua finală consecutivă de categoria ITF W60, după ce săptămâna trecută a fost nevoită să abandoneze la Koper (Slovenia), în faţa spaniolei Aliona Bolsova.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă