10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportTenisIga Swiatek, demonstrație de forță la Roland Garros. Poloneza s-a calificat în...

Iga Swiatek, demonstrație de forță la Roland Garros. Poloneza s-a calificat în turul al treilea

Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA şi deţinătoare a titlului, s-a calificat fără emoții în turul al treilea la Roland Garros, după ce a învins-o clar pe americanca Claire Liu (102 WTA), în două seturi, cu 6-4, 6-0.

Jucătoarea poloneză, care a împlinit miercuri 22 de ani, a trecut în primul tur cu acelaşi scor de spanioloaica Cristina Bucşa, născută la Chişinău.

Următoarea adversară a polonezei va fi chinezoaica Xinyu Wang (80 WTA).

Pentru a-și păstra poziția de lider în clasamentul WTA, Swiatek trebuie să ajungă cel puţin în sferturi de finală la turneul de Grand Slam de la Paris.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă