27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportTenisGALERIE FOTO. Emma Răducanu. Povestea campioanei cu origini românești

GALERIE FOTO. Emma Răducanu. Povestea campioanei cu origini românești

Când Emma Răducanu a câștigat US Open în 2021, la doar 18 ani, a devenit una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului britanic și o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar viața ei s-a schimbat radical.

Sponsorizată de case de modă prestigioase precum Dior sau Tiffany & Co, cât și de giganti ai industriei, precum British Airways, Porsche și Nike, tenismena cu tată român a reușit să adune o avere impresionantă.

Se estimează că Emma Răducanu are în conturi peste 10 milioane de lire sterline, ceea ce îi permite să se bucure de toate plăcerile vieții. Dar ce pasiuni o definesc pe această tânără campioană?

Spre surprinderea multora și în contradicție cu figura sa fragilă și feminină, Răducanu iubește motorsportul și este pasionată de cursele de mașini. Cu o afinitate pentru karting și motocross încă din copilărie, nu e de mirare că acum Emma a ajuns să conducă un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet în valoare de 132.000 de lire sterline. A participat cu entuziasm la Grand Prix-ul englezesc și chiar și-a mărturisit dorința, mai în glumă, mai în serios, de a călca pe urmele lui Lewis Hamilton și de a concura în cursele de Formula 1.

Cu toate acestea, nu o fascinează doar mașinile de mare viteză. Bruneta cu trăsături exotice are și o latură artistică. Ea și-a arătat abilitățile de pictură pe rețelele de socializare, dovedind că talentul ei depășește tușele terenului de tenis.

Un alt aspect interesant al vieții sportivei este pasiunea pentru echitație, dans, golf, schi, baschet și fotbal. Aceasta chiar a asistat la meciul în care Anglia a învins Danemarca în semifinalele Euro 2020 și a declarat că titlul US Open este „acasă”, o referire la celebrul cântec „It’s Coming Home”, intonat de microbiștii britanici.

În plus, Emma Raducanu este implicată în acțiuni caritabile și a sprijinit cauza copiilor nevoiași. Ea a colaborat cu celebrul fotbalist Marcus Rashford în eforturile lor comune de a face lumea un loc mai bun pentru cei mai puțin norocoși.

Deși a absentat la turneele de Grand Slam din ultima vreme, după ce a suferit intervenții chirurgicale la ambele mâini și la gleznă, fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă cum își va continua Emma povestea, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă