19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportTenisGALERIE FOTO. Emma Răducanu. Povestea campioanei cu origini românești

GALERIE FOTO. Emma Răducanu. Povestea campioanei cu origini românești

Când Emma Răducanu a câștigat US Open în 2021, la doar 18 ani, a devenit una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului britanic și o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar viața ei s-a schimbat radical.

Sponsorizată de case de modă prestigioase precum Dior sau Tiffany & Co, cât și de giganti ai industriei, precum British Airways, Porsche și Nike, tenismena cu tată român a reușit să adune o avere impresionantă.

Se estimează că Emma Răducanu are în conturi peste 10 milioane de lire sterline, ceea ce îi permite să se bucure de toate plăcerile vieții. Dar ce pasiuni o definesc pe această tânără campioană?

Spre surprinderea multora și în contradicție cu figura sa fragilă și feminină, Răducanu iubește motorsportul și este pasionată de cursele de mașini. Cu o afinitate pentru karting și motocross încă din copilărie, nu e de mirare că acum Emma a ajuns să conducă un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet în valoare de 132.000 de lire sterline. A participat cu entuziasm la Grand Prix-ul englezesc și chiar și-a mărturisit dorința, mai în glumă, mai în serios, de a călca pe urmele lui Lewis Hamilton și de a concura în cursele de Formula 1.

Cu toate acestea, nu o fascinează doar mașinile de mare viteză. Bruneta cu trăsături exotice are și o latură artistică. Ea și-a arătat abilitățile de pictură pe rețelele de socializare, dovedind că talentul ei depășește tușele terenului de tenis.

Un alt aspect interesant al vieții sportivei este pasiunea pentru echitație, dans, golf, schi, baschet și fotbal. Aceasta chiar a asistat la meciul în care Anglia a învins Danemarca în semifinalele Euro 2020 și a declarat că titlul US Open este „acasă”, o referire la celebrul cântec „It’s Coming Home”, intonat de microbiștii britanici.

În plus, Emma Raducanu este implicată în acțiuni caritabile și a sprijinit cauza copiilor nevoiași. Ea a colaborat cu celebrul fotbalist Marcus Rashford în eforturile lor comune de a face lumea un loc mai bun pentru cei mai puțin norocoși.

Deși a absentat la turneele de Grand Slam din ultima vreme, după ce a suferit intervenții chirurgicale la ambele mâini și la gleznă, fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă cum își va continua Emma povestea, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă