19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenisCoco Gauff a câștigat turneul WTA de la Cincinnati

Coco Gauff a câștigat turneul WTA de la Cincinnati

Jucătoarea americană Coco Gauff a câştigat turneul WTA 1.000 de la Cincinnati, după ce a învins-o în finală în două seturi, 6-3, 6-4, pe cehoaica Karolina Muchova.

La 19 ani, a şaptea jucătoare a lumii, care după acest succes a urcat un loc în ierarhia WTA, şi-a trecut în palmares al cincilea titlu din carieră şi al treilea din acest an, după victoriile obţinute la Washington DC şi Auckland. Ea furnizase surpiza în semifinale, după eliminarea polonezei Iga Swiatek, liderul mondial.

Gauff o succede în palmaresul turneului pe franţuzoaica Caroline Garcia, eliminată din debut anul acesta, şi devine prima jucătoare americană victorioasă la Cincinnati după Madison Keys în 2019.

Karolina Muchova, finalistă la Roland Garros în iunie, iar apoi finalistă în premieră la un turneu WTA 1.000 la Cincinnati, a făcut un salt de şapte locuri şi se află pe 10, cea mai bună clasare din cariera sa.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă