21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportTenisAbsență de marcă la Monte Carlo! Rafael Nadal ratează debutul sezonului de...

Absență de marcă la Monte Carlo! Rafael Nadal ratează debutul sezonului de zgură

Rafael Nadal a anunțat că se va retrage de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, care începe duminică şi deschide sezonul pe zgură, motivul fiind că spaniolul nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică.

„Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca Monte Carlo. Pur şi simplu corpul meu nu îmi permite să o fac”, a scris spaniolul de 37 de ani pe reţelele de socializare.

El nu a mai jucat un meci oficial de la turneul ATP 250 de la Brisbane de la începutul lunii ianuarie, unde a revenit în circuit după un an de absenţă.

Luna trecută, Nadal, cu 22 de titluri de Grand Slam în palmares, anunţa că va încerca să joace la debutul sezonului de zgură, dar a evitat să facă predicţii privind revenirea. Nadal a jucat un meci demonstrativ cu Carlos Alcaraz, la Las Vegas, la începutul lui martie, în care actualul număr 2 mondial s-a impus cu 3-6, 6-4, 14-12. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...

Ministerul cercetării și digitalizării a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 – Transformare Digitală a Planului Național de Redresare...

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...
Ultima oră
Pe aceeași temă