15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportTăriceanu: Nu ar fi trebuit cedat Ministerul Justiţiei

Tăriceanu: Nu ar fi trebuit cedat Ministerul Justiţiei

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, după şedinţa conducerii PNL, că el consideră că nu ar fi trebuit cedat Ministerul Justiţiei celor de la PSD, potrivit Mediafax.

“Eu personal cred că nu trebuia cedat ministerul”, a spus Tăriceanu.

Laura Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, după şedinţa USL, ca PSD să asume Ministerul Justiţiei, liberalii fiind de acord şi spunând că nu solicită alt portofoliu în schimb.

Ponta a afirmat, după şedinţa conducerii USL, că, prin soluţia asumării de către PSD a ministerului Justiţiei, nu doar că USL va continua, dar a fost îndepărtat orice fel de diferend existent în interiorul Uniunii.

Cele mai citite

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...
Ultima oră
Pe aceeași temă