9.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021

Tăriceanu a criticat discursul președintelui Iohannis în Parlament: Mă gândesc ce era în capul președintelui când vorbea despre oameni integri la conducerea țării, când el are probleme cu legea

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat, marți, după discursul președintelui Klaus Iohannis în Parlament, în care a îndemnat Executivul și Legislativul să își facă treaba în interesul cetățenilor.

„Sunt dezamăgit de discursul președintelui. M-am așteptat ca, în acest moment de criză, președintele să găsească calea spre dialog, spre detensionare (n.r – a situației din țară). Dincolo de discursul președintelui care a arătat ca. de foarte multe ori, că vine la Parlament să dea lecții, nu mă așteptam la asta. Faptul că a vorbit despre luminițele din Piață nu ajută la situația de detensionare”, a spus Tăriceanu, la Parlament.

El a continuat afirmând că Justiția nu este un câmp în care să se războiască anumite instituții de forță cu interesele cetățenilor.

„Mă gândesc ce era în capul președintelui când vorbea despre oameni integri la conducerea țării, când tu ai probleme cu legea – mi se pare nepotrivit să dai lecții Parlamentului. Cred că funcția de președinte presupune o mare experiență”, a mai spus șeful Senatului.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, un discurs în Parlament, în care a criticat alianța de guvernare PSD-ALDE, cât și modul în care Executivul și Legislativul își îndeplinesc îndatoririle.


Ultima oră
Pe aceeași temă