12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta a INFIRMAT zvonurile potrivit cărora s-ar afla în Turcia

Victor Ponta a INFIRMAT zvonurile potrivit cărora s-ar afla în Turcia

UPDATE: Premierul Victor Ponta a infirmat, joi, informația potrivit căreia s-ar afla, din nou în Turcia. 

Astfel, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Ponta a clarificat zvonurile apărute în presă și a precizat că se află în București.

” LILO, cea mai bună prietenă a Irinei și al 5 lea membru al familiei noastre, a văzut la televizor că sunt fugit în Turcia / că mă operez și nu mă va vedea mult timp!!!  A venit uimită să mă întrebe ce fac? Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, și apoi să mă culc pentru că mâine am treabă multă la Guvern! Va rog nu mai speriați bietul câine! ”, a scris Ponta, pe Facebook.

————-

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, în Turcia, pentru un nou control, după intervenția suferită la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Ponta a ales să nu se opereze în România în urma unui accident la genunchi, ci să apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul. 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă