17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSurprize în Champions League. Două nume grele au părăsit competiția

Surprize în Champions League. Două nume grele au părăsit competiția

Inter Milano a fost învinsă acasă de FC Barcelona cu 2-1, deşi catalanii şi-au menajat piese grele precum Lionel Messi, Pique, Busquets sau Luis Suarez. Ansu Fati a înscris golul victoriei echipei blaugrana, devenind cel mai tânăr marcator din istoria competiţiei.

Borussia Dortmund a dispus cu 2-1 de Slavia Praga şi s-a calificat în optimi. Slavia, la care Nicolae Stanciu a fost integralist, a terminat pe ultimul loc.

Ajax, care era liderul grupei înaintea etapei, a fost învinsă acasă de Valencia cu 1-0 şi a ratat calificarea în optimi. Rodrigo a marcat singurul gol al partidei, una în care Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată la ”lăncieri”. Chelsea a trecut cu 2-1 de Lille şi a obţinut şi ea biletul pentru faza următoare.

Lyon, la care Ciprian Tătăruşanu s-a aflat pe banca de rezerve, a obţinut cu emoţii calificarea în faza următoare, după 2-2 cu RB Leipzig. Oaspeţii au condus cu 2-0, dar OL a reuşit egalarea pe final.

Benfica a dispus cu 3-0 de Zenit şi va continua în Europa League.

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă