18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportStrategii pentru a câștiga bani din pariuri sportive

Strategii pentru a câștiga bani din pariuri sportive

Cu toții știm că jocurile de noroc sunt, înainte de toate, o modalitate de distracție și de relaxare, însă trebuie să recunoaștem că majoritatea celor care și-au format un obicei din a plasa pariuri sportive ori de a juca la cazino, indiferent de tipul acestuia, o fac cu gândul că își vor schimba definitiv situația materială ori pentru a-și suplimenta veniturile lunare.

Este evident că absolut nimeni nu are ca scop să piardă banii pe care îi investesc în pariuri. Bineînțeles că există și o categorie de jucători care pariază, în principiu, doar pentru distracție și amuzament, însă aceștia fac parte din categoria oamenilor cu o situație materială destul de bună și, statistic vorbind, sunt foarte puțini la număr.

În cazul în care tu consideri că te încadrezi în cea de-a doua categorie și nu pui preț pe banii pe care i-ai pierdut ori i-ai câștigat și îți dorești doar să te distrezi, următorul articol nu ți se adresează. Totuși, în cazul în care faci parte din categoria majoritară a pariorilor care își doresc să obțină venituri suplimentare, poate chiar considerabile, din pariuri sportive, este esențial să iei aminte următoarele sfaturi.

Cum să câștigi bani din pariuri sportive?

Pentru început, trebuie să îți spunem că nu s-a inventat încă vreo formulă magică prin care să te îmbogățești imediat și pe care să o găsești pe internet. Este evident că existența unui asemenea site care să te învețe să te îmbogățești ar fi devenit până acum extrem de populară în rândul celor care pariază și, de asemenea, proprietarii agențiilor de pariuri ar fi încercat de mult să o combată, pentru a nu își periclita afacerile.

 Pe internet circulă diverse modalități de a câștiga 10 lei, 25 lei sau chiar de 100 lei, lansate de diverși oameni care își doresc să te înșele. Din păcate, există mulți oameni care se lasă amăgiți de o mulțime de indivizi care asigură variante sigure de câștig. Este evident că nimeni, dacă ar avea un pont de a câștiga bani ușor, nu l-ar expune celorlalți pentru a câștiga și ei.

Există o mare probabilitate să fii unul dintre puținii oameni cu noroc chior și să dai lovitura fără chiar să te aștepți. În acest caz, poți să pariezi câteva bilete care au cote foarte mari și doar să speri că vei fi norocosul câștigător. Până la urmă au exsistat foarte multe situații de bilete cu cote extraordinare care au fost câștigătoare. Așadar, te poți trezi într-o zi că ai dat lovitura fără nici măcar să te aștepți, dar această zi poate să vină după luni întregi de pariere și de încercări eșuate.

Nu te baza pe noroc sau intuiție

Sigur că ne putem gândi că cei care pariază la Loto 6 din 49 aleg câteva numere la întâmplare și se trezesc bogați peste noapte, însă ar trebui să știi că șansa de a fi milionar este de 1 la 14 milioane. În acest caz, pariurile funcționează pe același principiu.

Pentru a câștiga bani din pariuri sportive este esențial să muncești extrem de mult majoritatea persoanelor își desfășoară  activitatea de pariere în timpul liber, însă sunt unele persoane care au făcut din aceasta activitate o meserie principală, din care obțin venituri lunare.

Pentru a face din pariere sportivă un job este nevoie de foarte multă dedicare, muncă și răbdare. Totodată, ai nevoie de o bună capacitate de documentare, dar vei vedea la final că a meritat cu desăvârșire timpul investit și energia consumată.

Indiferent că vrei să fii un pariori profesionist sau un amator care obține venituri lunare suplimentare, trebuie să știi că este esențial să respecți un plan bine stabilit de a juca, ce îți va mări șansele de câștig și te va ajuta să joci responsabil. Să nu uităm că există foarte multe cazuri de persoane care au avut probleme financiare, familiale și chiar emoționale din cauza faptului că nu au reușit să stabilească o limită de pariere, pentru că nu au avut o strategie prestabilită și au pierdut extrem de mult, începând de la bani, economiile adunate cu mult efort, familie, până la case și chiar, în cele mai rele cazuri, din cauza disperării, au recurs la suicid.

 Cred că s-a înțeles ideea că trebuie să gândești și să acționezi ca și cum ai fi un profesionist, însă trebuie să aflăm care este strategia acestora și cum vânează conturile care le aduc câștiguri substanțiale.

Primul și cel mai important lucru este acela de a avea un buget prestabilit pe care să îl aloci săptămânal sau lunar. Aceasta va trebui să reprezinte o sumă pe care tu să îți poți permite să o pierzi, o sumă care nu îți poate afecta în niciun fel traiul și de care te poți lipsi fără probleme. Atenție, această sumă va fi stabilită în funcție de bugetul tău lunar și nu trebuie să fie depășită sub nicio formă, indiferent ce se întâmplă.

Alege o anumită categorie de sport

Un alt factor extrem de important este să îți alegi de la început un anumit sport sau anumite competiții pe care să pariezi. Ai mai multe șanse de câștig astfel, decât dacă pariezi aleatoriu, fără să te documentezi înainte despre jucători, despre sportul în sine sau despre echipe.

Al doilea pas extrem de important, după ce ai stabilit categoria de sport care te interesează, este să faci o analiză amănunțită și laborioasă a meciurilor respective. Astfel, ar trebui să poți alege pronosticuri despre care tu consideri că vor fi câștigătoare și să faci un calcul obiectiv al probabilității reale ca pronosticul tău să fie acela câștigător, indiferent de cotă sau alți factori.

 Ultimul pas, extrem de important, este acela de a compara cota pe care agenția o oferă respectivului pariu, cu probabilitatea pe care tu ai găsit-o, ca acel pariu să îți aducă cîștigul. Astfel, trebuie să joci doar dacă tu consideri că merită din acel punct de vedere. Pe scurt, alege să pariez doar pariurile valoroase cu șanse reale de câștig.

Parierea pentru recuperare

Un aspect extrem de important despre care nu se discută mereu este parierea pentru recuperare. Se poate întâmpla de multe ori să plasezi câteva pariuri, să pierzi banii și în acel moment să te panichezi ori să te enervezi. Unii jucători fac marea greșeală în acel moment de a paria haotic, fără o strategie prestabilită, la primul impuls, în speranța de a recupera ultimii bani pierduți. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care pariorii amatori le pot face. Trebuie să ții cont, indiferent de pierdere, de suma pe care ai stabilit să o aloci săptămânal sau lunar pentru pariul sportiv, să ai capacitatea de autocontrol și să te oprești din pariat, indiferent dacă ai pierdut.

Este omenește să greșim, iar acesta nu este un capăt de lume. Se întâmplă chiar și pariorilor cu experiență, însă cel mai important lucru este să înveți din greșeli. Astfel, este indicat să îți analizezi felul în care tu joci și în care te comporți în anumite momente cruciale și astfel vei putea descoperi greșelile pe care mai apoi să le poți repara. Dacă nu vei face acest lucru, sunt cele mai mari șanse să rămâi la același nivel, să nu realizezi niciun progres și pariurile să nu îți aducă beneficiul pe care ți-l dorești în viața ta.

Notează tot ce pariezi

Este indicat chiar să ții un jurnal de pariuri în care să îți notezi toate acțiunile și vei vedea cât de util va fi să ai o statistică a pariurilor, a câștigurilor și a pierderilor pe care le poți compara și din care poți învăța. De asemenea, poți primi sfaturi de la alt parior sau chiar critică pe care să o tratezi în mod constructiv. Este important să înțelegi că trebuie să muncești pentru a obține câștiguri din pariuri sportive pe termen lung. Degeaba ai câștigat odată foarte mult iar următoarele luni obții o pierdere care îți aduce probleme financiare și foarte multe frustrări. Ascultă aceste sfaturi pentru a nu face parte din cei 93% din oamenii care pariază și care, după un an de pariuri, nu ies în niciun câștig. Aplică sfaturile pe care le-am menționat mai sus și ai șanse foarte mari de a face parte din cei 7% la sută câștigători ai pariurilor sportive online.

Cele mai citite

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...

Fermierii polonezi renunță pentru moment la protestul de la frontiera cu Ucraina

Fermierii polonezi au suspendat temporar protestul de la frontiera cu Ucraina. Ei au renunțat la blocarea frontierei sâmbătă, când se împlinesc doi ani de...
Ultima oră
Pe aceeași temă