21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVerdict amanat in Anglia

Verdict amanat in Anglia

In ultimele meciuri din etapa a doua, s-au consemnat o surpriza uriasa si doua rezultate mai putin scontate: victoria slovacilor la Porto, respectiv infrangerea acasa a belgienilor de la Anderlecht si proportiile scorului intalnirii de la Istanbul.
Grupa E
Fenerbahce-PSV Eindhoven 3-0
Alex '40 (pen.), '68, Appiah '90+2
Schalke 04-AC Milan 2-2
Larsen '3, Altintop '70/ Seedorf '1, Sevcenko '59
Turcii continua, asadar, seria victoriilor cu 3-0 pe propriul teren, victime cazandu-le de aceasta data olandezii de la PSV. Tot un turc, Altintop, a reaprins sperantele germanilor inscriind un superb gol, restabilind egalitatea la doar doua minute de la intrarea sa in teren. Dar in etapa viitoare Schalke va avea un meci dificil la Istanbul.
Grupa F
Real Madrid-Olympiakos 2-1
Raul '9, Soldado '85/Kafes '48
Rosenborg-Olympique Lyon 0-1
Cris '45
Cu cinci minute inaintea finalului partidei de la Madrid, antrenorul Luxemburgo se gandea sa-si faca rezervare pentru biletul de avion spre Brazilia. A fost salvat de un jucator de la echipa a doua, Soldado. Dar ulciorul nu merge de multe ori la apa… Aceeasi vorba este valabila si pentru norvegienii din Trondheim, care au pierdut acasa punctele castigate in Grecia.
Grupa G
Liverpool-Chelsea 0-0
Anderlecht-Betis Sevilla 0-1
Oliveira '69
Derby englezesc in cel mai bun sens al cuvantului. Lupta, daruire, incrancenare… Pacat ca arbitrul De Santis nu a acordat un penalty clar pentru Liverpool la hentul lui Gallas! Dar Abramovici este obisnuit cu darurile, el primind de curand 13 miliarde de dolari de la Kremlin pentru o companie petroliera ruseasca. In celalalt meci din grupa, belgienii au fost invinsi acasa de spanioli, devenind principalii candidati la ultimul loc in grupa.
Grupa H
Porto-Artmedia Bratislava 2-3
Gonzalez '32, Diego '39/Petrs '45, Kozak '54, Borbely '74
Inter Milano-Glasgow R. 1-0
Pizarro '49
Italienii continua seria lui 1-0, dupa slovaci de aceasta data cazandu-le victime scotienii. Si portughezii isi continua seria, dar din pacate pentru ei cea a lui 2-3. Ce n-au reusit slovacii la Bratislava au realizat in deplasare, obtinand o victorie istorica.

Cele mai citite

Datorie uriașă a Primăriei Capitalei la ELCEN. Nicușor Dan spune că a scos municipalitatea din faliment, dar s-au acumulat restanțe de un miliard

Compania Municipală Termoenergetica, instituție subordonată Primăriei Capitalei, a ajuns la o datorie uriașă către Electrocentrale București (ELCEN) a transmis furnizorul de agent termic, în...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă