15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialTimisoara pregateste derbyul cu Steaua

Timisoara pregateste derbyul cu Steaua


“Chiar daca jucam cu Steaua, echipa campioana, e doar un meci normal. Steaua e o echipa foarte buna, e favorita din punctul meu de vedere, dar ramane de vazut ce vom face sambata. De ce sa fie dramatic un esec in fata Stelei? Eu am spus ca nu suntem invincibili si ca in momentul de fata nu avem potential sa ne batem la campionat. Anul trecut eram la retrogradare, trebuie sa fim realisti. S-a facut prea mult tam-tam vizavi de Poli Timisoara”, a comentat Moldovan partida de sambata. Capitanul formatiei timisorene le-a cerut suporterilor sa aiba rabdare si spune ca nici o infrangere nu trebuie considerata o tragedie. “Eu spun ca avem nevoie de rabdare. Daca suporterii inteleg acest lucru, e foarte bine, daca nu, asta este. Stiu ca ei isi doresc foarte mult o victorie, dar nu e nici o tragedie sa pierzi un meci. Tragedie a fost cu avionul ala care a cazut. Pana la urma, e doar un sport, e fotbal! Atata amploare se da si atat tam-tam se face doar pentru un sport! Eu incerc, cand intru pe teren, sa joc si nimic mai mult”, a subliniat atacantul.

Galeria ii poate intimida pe stelisti

Mijlocasul Gabriel Caramarin spera ca atmosfera creata de fanii echipei Poli Timisoara sa-i intimideze pe jucatorii stelisti. “Stiu ca suporterii vor o revansa pentru meciul din retur si vom face tot ce putem sa castigam, dar se intampla sa joci si mai slab. Noi trebuie, insa, sa gasim metodele prin care sa castigam. E normal ca, la atmosfera care este aici, stelistii sa creada ca ii asteapta infernul la Timisoara. La felul cum ne-au incurajat suporterii pana acum, banuiesc ca au motive de ingrijorare”, a afirmat Caramarin.
Intrebat daca meciul Poli Timisoara Ð Steaua poate fi considerat un derby, Caramarin a raspuns: “Tinand cont de conjunctura in care suntem, nu prea a fost un derby pana acum, dar noi speram sa castigam. O infrangere n-ar insemna nimic deosebit. Ca pierdem cu Steaua sau cu Alba Iulia, are mai putina importanta, conteaza doar ca ai pierdut”.

Un venezuelean pe Bega

Internationalul venezuelean Ricardo Paez spera sa fie folosit de antrenorul Cosmin Olaroiu in partida cu Steaua, el preferand sa ramana la Timisoara decat sa raspunda convocarii la echipa nationala pentru un meci amical cu reprezentativa Ecuadorului. “Decat sa pierd atata vreme pe drum, am preferat sa stau aici, sa ma pregatesc si sa intru macar in repriza a doua in meciul cu Steaua, ca sa arat pentru ce am venit la Timisoara. Nu ar fi corect sa fiu titular sambata, in primul rand fata de cei care s-au pregatit mai bine decat mine. Oricum, raman la parerea ca sunt o alternativa buna si oricand antrenorul se poate baza pe mine. Pas cu pas vreau insa sa imi castig si postul de titular”, a afirmat Paez, caruia i-a sosit de curand cartea verde.
Paez spune ca Poli trebuie sa castige “cu orice pret” meciul cu Steaua. “Facem mai multe antrenamente, dar nu cred ca este o pedeapsa. Eu vad aceste antrenamente ca pe o munca ce trebuie facuta, pentru ca la Bacau nu am jucat deloc bine. Pur si simplu, cred ca este vorba de o pregatire mai intensa inaintea meciului cu Steaua, pe care trebuie sa il castigam cu orice pret”, a subliniat internationalul venezuelean.

Ovidiu Petre spera sa joace

Mijlocasul Ovidiu Petre nu s-a antrenat nici marti impreuna cu coechipierii sai, el plecand de la stadionul “Dan Paltinisanu” impreuna cu medicul echipei, Teymoor Ahmadi, pentru a-si continua tratamentul. Petre spera insa sa fie refacut pana la ora meciului cu Steaua. “Nu este vorba de o recidiva, e doar o mica problema, o contractura. Nu e asa grav, dar trebuie tratata. Dupa meciul de la Bacau, am simtit o durere. Nu e mare lucru, dar nu e normal sa fie asa. Cred ca astazi o sa fie ultima zi de pauza”, a declarat Petre.

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă