8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSuperliga Nationala de hochei a ramas in trei echipe

Superliga Nationala de hochei a ramas in trei echipe

Echipa masculina de hochei pe gheata Steaua Suki Bucuresti n-a avut adversar in prima dubla etapa a Superligii Nationale programata la finalul saptamanii trecute, Dunarea Galati neprezentandu-se la nici unul dintre cele doua meciuri.
“Cu cateva zile inainte, conducerea clubului galatean solicitase o amanare a meciurilor din prima etapa, cerere pe care insa am fost nevoiti sa o refuzam. Ne-am fi aglomerat prea mult si nu ne-am mai fi putut pregati la nivelul pe care il dorim pentru play-off, obiectivul nostru principal. In decembrie le oferisem celor de la Galati sansa de a juca in devans aceasta prima dubla a Superligii, dar au refuzat”, a precizat Cristian Carlan, presedintele Steaua Suki. Chiar daca hocheistii de la Dunarea Galati n-au facut deplasarea la Bucuresti, militarii au jucat totusi, dar… intre ei. “Pentru ca atat jucatorii, cat si arbitrii au fost obligati sa intre echipati complet pe gheata, deoarece forfait-ul se declara abia la 15 minute dupa neprezentarea adversarilor, ne-am impartit in doua echipe si am incins un meci intre noi, cu arbitri profesionisti, ca tot ii platisem”, a spus Cristian Carlan.
Din cauza celor doua forfait-uri, Dunarea Galati va fi exclusa din Superliga Nationala, unde este foarte probabil sa ramana doar trei echipe: Steaua Suki, SC Miercurea Ciuc si Progym Gheorghieni, primele doua clasate urmand a intra in play-off. “Biroul Federal va decide daca in locul formatiei galatene va promova sau nu urmatoarea clasata la finalul sezonului regulat, dar cel mai probabil superliga va ramane in trei echipe”, a precizat Eduard Pana, secretarul general al Federatiei Romane de hochei pe gheata. In primul meci al celeilalte duble etape disputate la Gheorghieni, formatia-gazda a pierdut cu 0-5 in fata SC Miercurea Ciuc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă