9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSteluta Luca si Narcisa Lecusanu, primele "tinte"

Steluta Luca si Narcisa Lecusanu, primele “tinte”

Presedintele sectiei de handbal a clubului Oltchim Rm. Valcea, Andrei Luca, spune ca negociaza cu toate componentele echipei nationale in vederea incheierii unor transferuri din vara acestui an. Abia numit in functie, sotul capitanului nationalei feminine, Steluta Luca, s-a declarat incantat de noua sa misiune. “Mi-am dat seama ca asta este ceea ce imi doresc. Vrem sa formam o mare echipa si nu pierdem timpul. Am inceput negocieri cu toate jucatoarele din echipa nationala. Pana acum nu am raspunsuri ferme, dar nici refuzuri. Sunt convins ca Oltchim va avea din nou un cuvant greu de spus nu doar in handbalul romanesc, ci si in cel european”, a declarat Luca.
Oficialul valcean a afirmat ca prima pe lista de transferuri este sotia sa, urmata de Narcisa Lecusanu. “Sper ca Steluta sa vina acasa pentru ca nu vom putea sta despartiti, eu aici si ea in Danemarca. Vom vedea ce rezultate vor avea discutiile cu clubul”, a precizat Andrei Luca. La randul ei Steluta Luca spune ca isi doreste sa revina in tara si spera ca actualul sau club, FCK Handbolds din Danemarca, sa-i permita transferul la Oltchim din vara acestui an. “Stau mai multi factori la baza deciziei mele. Unul dintre acestia se leaga de starea de sanatate a mamei lui Andrei, sotul meu. Este in varsta, bolnava si vrem sa fim alaturi de ea”.
Aflata in Danemarca, Steluta Luca a precizat ca in urmatoarele zile va discuta in mod oficial cu conducatorii echipei sale. “La inceputul saptamanii viitoare, impreuna cu sotul meu, voi discuta cu conducerea clubului. Am semnat cu FCK un precontract pana in vara anului 2008, dar sper sa fie intelegatori si sa-mi dea drumul”, a explicat handbalista in varsta de 30 de ani, care a cucerit medaliile de argint cu echipa Romaniei la CM din Rusia din luna decembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă