Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria Cup 2014 sau masa bogaţilor din yachting

Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria Cup 2014 se va desfăşura în perioada 11-15 iunie şi este cel mai mare eveniment sportiv de yachturi cu vele organizat până acum pe litoralul vestic al Mării Negre. Evenimentul va fi deschis printr-o ceremonie desfăşurată în portul turistic Bellona.

Share

Anca Mihai 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2014 - 18:01

Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria Cup 2014 se va desfăşura în perioada 11-15 iunie şi este cel mai mare eveniment sportiv de yachturi cu vele organizat până acum pe litoralul vestic al Mării Negre. Evenimentul va fi deschis printr-o ceremonie desfăşurată în portul turistic Bellona.

Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria Cup a rezultat din asocierea a două competiţii de tradiţie de pe litoralul vestic al Mării Negre, Regatta Poseidon – susţinută timp de trei ani consecutiv de Asociaţia Black Sea Salining (asociaţia română a proprietarilor de yachturi) şi Kaliakria Cup lansată în urmă cu şapte ani, de către Morski Klub Balcic şi Kaliakria Resort – Bulgaria, scrie Mediafax.

Regalul nautic, care va lua startul în 12 iunie din Marina Eforie Nord, marchează totodată, prin Regata Poseidon, şi prima etapă dintr-o serie de cinci regate ce constituie Ediţia 2014 a Samsung Romania Cup, cea mai importantă competiţie de yachturi cu vele înscrisă în calendarul sportiv al Federaţiei Române de Yachting (FRY), la secţiunea offshore.

"Regata Poseidon face parte din Calendarul Competiţional pe anul 2014, alăturându-se altor evenimente de gen desfăşurate în Marea Neagră şi incluse în Trofeul Black Sea Sailing 2014 compus din 2 etape: - Regata Poseidon (11-13 iunie 2014); Regata Callatis (29-31 august 2014), care împreună cu alte 3 etape - Regata Regina Maria (27-29 iunie 2014), Regata Beneteau (18-20 iulie 2014) şi Regata Bricul Mircea (15-17 august 2014) - formează Samsung Romania Cup 2014 organizată în parteneriat cu Life Harbour şi Yacht Club Regal Român", precizează un comunicat transmis MEDIAFAX.

La startul regatei şi-au anunţat participarea peste 35 de yachturi cu vele şi peste 250 de performeri. Competiţia se desfăşoară conform prescripţiilor ISAF, la clasele Racer, Cruiser şi la o clasă non-formală - Rally Class, pentru yachturile de agremement neclasificate.

Conform programului, Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria Cup va avea două etape de competiţie inshore, la Eforie şi Balcic, cu o etapă intermediară de cursă offshore, pe distanţa de peste 60 de mile marine, între Eforie Nord şi Balcic.

Organizatorii şi sponsorii asigură servicii gratuite de acostare în Marina Eforie Nord şi Marina Balcic, pentru toate yachturile participante.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...