Rapid şi Vaslui, în lupta pentru titlu

Steaua face spectacol numai în tribună, iar Rapidul speculează orice pas greşit al contracandidatelor la titlu. Diferenţa mică de puncte dintre primele cinci echipe din primul eşalon al fotbalului românesc face ca ...

Share

Petrica Rachita 0 comentarii

22.04.2012 - 21:39

Steaua face spectacol numai în tribună, iar Rapidul speculează orice pas greşit al contracandidatelor la titlu. Diferenţa mică de puncte dintre primele cinci echipe din primul eşalon al fotbalului românesc face ca sfârşitul campionatului să fie destul de aprig  disputat atât în teren, cât şi în zona declaraţiilor date de oamenii implicaţi în fenomen.

Anghel Iordănescu, fostă glorie a Stelei,  a condamnat în termeni destul de duri Steaua lui Becali şi Stoichiţă: „Nu-mi vine să cred că Wesley, un jucător care are simţul golului şi priză la poartă, îl are la marcaj pe Tatu. Trebuia pus un jucător puternic, cu detentă. Steaua nu a jucat nimic, a avut o seară neagră şi a suferit foarte mult la mijloc, iar în atac a fost impotentă. Când evoluezi împotriva unei echipe bune, cum este Vaslui, dar care nu te-a bătut niciodată în Ghencea, iar tu să nu poţi să-ţi creezi ocazii de a marca, atunci sunt probleme. Ilie Stan avea tot dreptul să vină să-şi vadă colegii, prietenii şi echipa pe care o iubeşte. Este un om care s-a format la echipa roş-albastră, a jucat pentru ea, a câştigat trofee alături de Steaua şi a antrenat în Ghencea", a declarat Iordănescu pentru Dolce Sport.

Rapid a urcat, provizoriu, pe ­locul 2 in clasamentul Ligii I la fotbal, dupa ce a învins, scor 2-1, în deplasarea de la CS Mioveni (etapa XXVII). Au marcat Herea ('3) şi Deac ('63) pentru oaspeţi, respectiv Năstăsie ('28) pentru gazde.

În urma acestui rezultat, giuleştenii au acumulat 51 de puncte, în timp ce argeşenii au rămas cu doar 12 puncte în clasament. Rezultatele din prima ligă şi clasamentul până la închiderea ediţiei:

Vineri

Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi  3-1

Au marcat: Fatai '42 (penalti), '80, Spadacio '78 / Didi '64

Steaua Bucureşti - FC Vaslui  0-1

A marcat: Wesley '59.

Sâmbătă

CS Mioveni - Rapid Bucureşti 1-2

Au marcat: Năstăsie '28 / Herea '3, Deac '63

Duminică

Voinţa Sibiu - Petrolul Ploieşti 1-1

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-4

Dinamo - Ceahlăul

Luni, 23 aprilie

Gaz Metan - Pandurii Târgu Jiu, ora 19.00 - Dolce Sport

FC Braşov - Universitatea Cluj, ora 19.00 - Digi Sport

FCM Târgu Mureş - Sportul Studenţesc, ora 21.30 - Digi Sport

Citește totul despre:

Comentarii