9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialRadu Niculescu vrea Cupa Romaniei in Cotroceni!

Radu Niculescu vrea Cupa Romaniei in Cotroceni!

Radu Niculescu a devenit cel mai tanar presedinte din Divizia A, el preluand pe FC National intr-un moment in care Gino Iorgulescu, care in ultimii 10 ani se identificase cu activitatea clubului din Parcul cu Platani, a decis sa se retraga din fotbal. La 30 de ani, Niculescu a decis sa abandoneze cariera de jucator pentru a o incepe pe cea de presedinte, facand-o la carma clubului de care a fost cel mai atasat in activitatea sa.

Confirmare pentru Catalin Necula

Prima decizie a noului presedinte, anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa, a fost aceea de a-l confirma ca antrenor principal al echipei, cel putin pana la terminarea turului, pe Catalin Necula, cel care a asigurat interimatul dupa plecarea lui Roberto Landi.
Radu Niculescu a declarat ieri ca isi doreste sa castige Cupa Romaniei din functia de presedinte al clubului National daca din postura de atacant nu a reusit acest lucru. “Nu ma asteptam, cel putin nu asa de repede, sa ajung presedinte. E o provocare mare pentru mine si sper sa pot sa o scot la capat. O sa ma ocup strict de partea sportiva. Anul acesta obiectivul ramane cel stabilit, dar nu ascund ca mi-as dori sa aducem o Cupa a Romaniei in Cotroceni. Am ratat-o ca jucator o data, sper sa reusesc ca presedinte”, a spus Niculescu. El a explicat ca lucrurile pe care nu le stie o sa le invete de la fostul presedinte al clubului, Gino Iorgulescu. “Dansul imi da multe sfaturi. Vorbim zilnic pentru ca nici mie nu mi-e usor sa conduc un club de fotbal din prima zi. Sunt lucruri pe care le cunosc si unele pe care nu le cunosc, dar pe care o sa le invat de la dansul. Pentru ca, dupa mine, domnul Iorgulescu este unul dintre cei mai mari conducatori de club care au fost in Romania”, a mentionat Niculescu.
Noul presedinte a precizat ca va continua politica clubului de pana acum: “O sa pastram lucrurile bune, iar ceea ce ni se pare noua ca este mai putin bun va fi schimbat din mers. Nu ascund faptul ca vrem sa facem un nucleu de 70-75 la suta de jucatori care sa fie ai nostri si sa nu mai depindem de altii an de an. Dar in mare vom continua ceea ce a inceput domnul Iorgulescu”. Radu Niculescu va debuta azi ca presedinte la meciul cu FC Arges.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă