9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPresa ii imputa lui Lobont un gol

Presa ii imputa lui Lobont un gol

Presa italiana l-a considerat vinovat pe portarul Bogdan Lobont la golul doi primit de Fiorentina in meciul cu FC Parma, Gazzetta dello Sport notand ca internationalul romanu a avut o iesire hazardata, care s-a dovedit a fi o “pasa pretioasa” pentru Bresciano. “Lobont a avut o iesire hazardata, care a fost o pasa pretioasa pentru Bresciano, care, cu un sut sec cu piciorul drept a inscris pentru 2-0”, a scris Gazzetta dello Sport.
Desi a fost condusa cu 2-0, Fiorentina a revenit si a castigat cu scorul de 4-2 meciul disputat sambata in deplasare, impotriva formatiei FC Parma, din etapa a XXVII-a din Serie A.
Site-ul libero.it mentioneaza ca Lobont, “impecabil intre buturi de la sosirea sa in Italia, a comis prima greseala importanta cand a iesit inaintea lui Corradi, dar a ratat interceptia balonului”, care a ajuns la Bresciano, acesta din urma marind avantajul Parmei.
Agentia Datasport a subliniat ca in minutul 30 al partidei de la Parma Bogdan Lobont a avut o interventie salvatoare cand a trimis in corner un balon sutat de acelasi Bresciano. Lobont a primit nota 5,5 din partea agentiei Datasport, cea mai mica de la Fiorentina, acordata si coechipierului sau Donadel: “O iesire nechibzuita i-a costat pe ai sai golul de 0-2. S-a revansat partial cu un frumos zbor acrobatic la un sut al lui Bresciano”.
Totusi, pe site-ul citat cativa fani ai Fiorentinei au postat mesaje in favoarea lui Lobont. “Lobont a comis o jumatate de greseala, apoi a remediat-o in stil mare”, a scris “ScaccoMatto”. “Zoff” este de parere ca nu poate fi vorba de o greseala a lui Lobont la golul al doilea inscris de Parma, cand portarul roman “a evitat pentru moment un gol foarte probabil”. “Pana acum a avut interventii bune la suturi dificil de parat”, a scris “zoff”, in timp ce “fabio” a apreciat ca internationalul roman a salvat meciul la scorul de 2-0, cand fara interventia sa la sutul de la distanta al lui Bresciano lucrurile “s-ar fi terminat rau” pentru Fiorentina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă