10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPetrescu a nimerit in plin "razboi" la Cracovia!

Petrescu a nimerit in plin “razboi” la Cracovia!

Autoritatile poloneze au deschis actiune in justitie impotriva unui suporter al echipei KS Cracovia Krakow pentru uciderea unui suporter rival, de la Wisla Cracovia, formatie antrenata de Dan Petrescu, la un meci de fotbal din campionatul Poloniei. Piotr B. (20 ani) risca sa fie condamnat la inchisoare pe viata daca va fi gasit vinovat pentru injunghierea mortala a lui Marcin K., a anuntat Boguslawa Marcinkowska, purtatoarea de cuvant a procuraturii din Cracovia.
“Piotr B. a declarat ca nu a dorit sa-l ucida pe Marcin, dar a luat un cutit din bucatarie si a iesit pentru a se razbuna pe suporterii rivalei Wisla”, a declarat Marcinkowska. Alti trei barbati, martori la uciderea lui Marcin K., sunt acuzati de complicitate la crima.
Pe stadionul “Ioan Paul al II-lea” din Cracovia, s-a disputat derbyul KS Cracovia – Wisla, incheiat la egalitate, 1-1. Fotbalistii de la KS Cracovia au deschis scorul prin Piotr Giza, iar Wisla a egalat prin Tomasz Klos la trei minute dupa reluare. Dupa acest rezultat, Wisla a trecut pe locul al doilea in clasament, avand 37 de puncte, cu unul mai putin fata de Legia Varsovia, care a facut scor in deplasare cu Groclin Dyskobolia, 4-0. KS Cracovia se afla pe 7, cu 26 de puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă