8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPaul Le Guen a semnat cu Glasgow Rangers

Paul Le Guen a semnat cu Glasgow Rangers

Tehnicianul francez Paul Le Guen a semnat un contract pe trei ani, valabil incepand din sezonul 2006/2007, cu gruparea Glasgow Rangers, a anuntat, sambata, clubul scotian, citat de AFP. Le Guen, care va fi astfel succesorul lui Alex McLeish, il va avea ca secund pe Yves Colleu. “Sunt nerabdator sa incep aceasta provocare cu Rangers. Am primit cateva oferte interesante anul trecut, de la cluburi europene importante, dar venirea in Scotia era o alegere buna pentru mine si familia mea”, a declarat antrenorul francez.
Paul Le Guen a refuzat oferte de la cluburi precum Benfica Lisabona si Lazio Roma dupa ce a parasit gruparea Olympique Lyon, in mai 2005. De la inceputul acestui sezon, el a fost consultant pentru postul de televiziune Canal Plus. “Sunt incantat ca Paul a acceptat sa vina la Rangers. Palmaresul sau vorbeste de la sine si speram ca va aduce un viitor stralucitor clubului”, a declarat presedintele gruparii, David Murray.
Formatia Glasgow Rangers a fost eliminata de Villarreal, din Liga Campionilor. David Murray a anuntat, in 9 februarie, ca Alex McLeish va parasi postul de antrenor principal la sfarsitul acestui sezon. In prezent, Glasgow Rangers ocupa locul al treilea in clasamentul campionatului Scotiei, la 18 puncte de liderul Celtic Glasgow.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă