Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partenerul Liei Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, a terminat pe ultimul loc cursa de 60m din cadrul Campionatului Naţional de Atletism în Sală. Ce a răspuns Federaţia Română de Atletism

Preşedintele Partidului Social Democrat Dolj şi partenerul fostului edil Lia Vasilescu, Claudiu Manda, a participat, în week-end, la Campionatul Naţional pentru Seniori şi Tineret - Cupa de Cristal. Politicianul a concurat la proba "60 de

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2017 - 19:18

Preşedintele Partidului Social Democrat Dolj şi partenerul de viaţă al fostului edil Lia Vasilescu, Claudiu Manda, a participat, în week-end, la Campionatul Naţional pentru Seniori şi Tineret - Cupa de Cristal. Politicianul, legitimat la CSM Craiova, a concurat la proba "60 de metri plat", clasându-se pe ultimul loc, din 46 de concurenţi. Rezultatul său este afişat şi pe site-ul Federaţiei Române de Atletism.

Competiţia nu a fost lipsită de evenimente neprevăzute. Din cauza unei probleme tehnice, la proba feminină de 1.500 de metri, sportivele au fost obligate să alerge o tură în plus. Potrivit FRA, eroarea a apărut la "afişarea numărului de tururi. Sosirea a fost realizată la finele distanţei de 1500 de metri prin intermediul aparaturii de foto-finish şi a cronometrajului electronic".

Potrivit reprezentanţilor forului sportiv, "clasamentul şi timpii oficiali au fost cei înregistraţi de aparatura electronică la finele distanţei de 1.500 metri şi nu al turului alergat în plus. În urma afişării rezultatelor şi al clasamentului final nu au existat contestaţii depuse de către sportivi sau antrenorii acestora. Menţionăm faptul că ulterior afişării rezultatelor, antrenorii sportivilor au fost consultaţi şi li s-a oferit posibilitatea realergării cursei la o dată stabilită de aceştia, însă au considerat a nu fi necesară această variantă. În urma analizării evenimentului, comisia de arbitraj a decis suspendarea arbitrului responsabil cu afişarea numărului de tururi".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...