9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialOlaroiu: Ne-am speriat dupa ce am primit gol...

Olaroiu: Ne-am speriat dupa ce am primit gol…

Cosmin Olaroiu a declarat ca Steaua s-a speriat dupa ce a primit gol si a facut greseala de a crede ca poate mentine scorul de 2-0, in partida cu Middlesbrough, pierduta cu 2-4, rezultat in urma caruia a ratat calificarea in finala Cupei UEFA. “Este greu sa vorbesti dupa un astfel de meci. A fost ceva neasteptat pentru noi sa primim patru goluri dupa 2-0. Am facut greseala sa credem ca putem pastra scorul si am platit pentru asta. Am facut cateva erori, am facut pasul inapoi si s-a intamplat ce s-a intamplat. La 2-0 am avut calificarea in mana, dar am pierdut-o. Dupa ce am primit gol ne-am speriat, am intrat in panica si nu ne-am mai putut reveni. A fost multa dorinta si putina luciditate”, a spus Olaroiu.
Antrenorul stelist crede ca jucatorii sai s-au aparat prea aproape de poarta. “In mintea noastra a fost ca nu putem primi trei goluri. Ne-am aparat prea aproape de poarta, mijlocasii au coborat prea mult si nu am reusit sa cream presiune la mijlocul terenului. Asa au putut sa lanseze mingi in careul nostru, iar experienta si valoarea lor si-au spus cuvantul. Banel Nicolita putea pune in dificultate apararea lor, cu viteza lui superioara celor care au jucat azi si prin capacitatea sa de efort”, a comentat Olaroiu.
Cosmin Olaroiu a subliniat ca stelistii nu au stiut sa profite de contraatacurile avute. “Am avut doua contraatacuri 3 contra 2 si nu am stiut sa le folosim. Trebuia sa-i tinem departe de poarta, dar nu am reusit. Englezii au inceput intr-un sistem 3-5-2, lucru pe care l-am prevazut, eram pregatiti, apoi au trecut la 4-4-2, asa cum au mai jucat si era oarecum avantajos pentru noi. Carlos a facut acea greseala mare la golul doi. Aveam putine solutii, la inceput ne gandeam sa jucam cu Balan si Oprita, dar am fortat putin intrarea lui Victoras Iacob. Am reusit sa tinem jocul departe de poarta noastra, dar Iacob nu putea sa reziste pana la final dupa atata timp de absenta”, a adaugat tehnicianul stelist. De asemenea, Olaroiu crede ca fotbalistii sai trebuie sa depaseasca acest moment. “Radoi si Lovin s-au retras prea mult, dar cand joci cu patru atacanti impotriva a patru aparatori, fundasii pot gresi si de aia au coborat si ei si au lasat mijlocul descoperit. Jucatorii trebuie sa depaseasca acest moment nefericit in viata lor, au posibilitatea de a face lucruri si mai bune. In final, Bostina cedase si el, dar mai erau cinci minute, iar Balan si Nesu au incercat sa tina mingea departe de poarta”, a adaugat Olaroiu.

¥ George Ogararu: “Ne pare rau pentru cei de acasa. Nu meritau asa ceva. Noi meritam, pentru ca nu am facut ce trebuia, ei nu au nici o vina, au suferit mai mult ca noi. Nu am fost destul de puternici, nu am dat dovada de destula maturitate si nu am reusit sa ne impunem jocul. La 2-0 nu credeam ca mai putem pierde calificarea. Greseala noastra este ca ne-am crezut calificati. O data in viata apare o astfel de ocazie.”
¥ Florin Lovin: “Nu realizam ce am pierdut, probabil dupa mai multe nopti nedormite vom vedea ce am pierdut. Suntem suparati si cel mai mult pentru modul in care am pierdut calificarea. Asa cum este meritul tuturor ca am ajuns aici, este vina tuturor pentru ratarea calificarii. Cuvintele sunt de prisos.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă