Melinda Geiger, la Oltchim

Remarcată în ultimele luni mai ales datorită evoluţiei de la Cupa Mondială, handbalista Melinda Geiger a ajuns la campioana României. Cluburile HCM Ştiinţa Baia Mare şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au ajuns la ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

05.10.2010 - 19:17

Remarcată în ultimele luni mai ales datorită evoluţiei de la Cupa Mondială, handbalista Melinda Geiger a ajuns la campioana României.

Cluburile HCM Ştiinţa Baia Mare şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au ajuns la o înţelegere în privinţa transferului handbalistei Melinda Geiger, care ar putea debuta pentru campioana României sâmbătă, în deplasare, cu Randers HK (Danemarca), într-un meci contând pentru grupa C a Ligii Campionilor. Negocierile dintre cele două cluburi s-au încheiat favorabil, astfel că handbalista în vârstă de 23 de ani, titulară la HCM Ştiinţa Baia Mare, va trece sub comanda antrenorului Kovacs Peter, la Oltchim. Cu o condiţie, însă: să achite grila de transfer asupra căreia s-a făcut înţelegerea.„Noi ne-am înţeles între cluburi, din momentul în care Oltchim va achita grila de transfer şi se vor înţelege şi cu jucătoarea, Geiger poate pleca, în câteva ore", a declarat directorul sportiv al HCM Ştiinţa Baia Mare, Daniel Kotecz. El a infirmat varianta potrivit căreia, pe lângă grila de transfer a handbalistei Melinda Geiger, vor veni şi jucătoare de la Oltchim, sub formă de împrumut. „Nu e vorba de alte jucătoare împrumutate, ci de alte beneficii, adică echipament, turnee etc.", a precizat Kotecz.

Tranzacţia s-a realizat în ultima zi a perioadei de transferări pentru faza grupelor din Champions League. Oltchim a plătit pentru transferul Melindei suma de 50.000 euro, la care se adaugă un set complet de echipament sportiv marca Hummel şi invitaţia la un turneu de pregătire în luna decembrie. Geiger a semnat un contract de joc cu campioana României pe doi ani şi jumătate şi va purta numărul 55 pe tricou, cel care l-a avut până în prezent şi la naţionala României. 

Citește totul despre:

Comentarii