Medalii pentru România. Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au cucerit aurul și argintul la Cupa Mondială de la Szombathely

Gimnaștii Cătălina Ponor și Marin Drăgulescu au cucerit două medalii importante la Cupa Mondială de la Szombathely. Ponor s-a impus la bârnă şi a încheiat pe locul doi la sol, iar Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sărituri.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2017 - 20:17

Gimnaștii Cătălina Ponor și Marin Drăgulescu au cucerit două medalii importante la Cupa Mondială de la Szombathely. Ponor s-a impus la bârnă şi a încheiat pe locul doi la sol, iar Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sărituri şi s-a clasat pe locul doi la sol, potrivit Mediafax.

La bârnă, Cătălina Ponor a fost notată cu doar 13.933, la o dificultate de 5.6. Gimnasta de la Farul Constanţa are o bârnă mult mai grea, din 6.5 sau chiar 6.6, însă de data aceasta arbitrele nu i-au acordat toate legările. Cătălina a câştigat medalia de aur la Szombathely, dar nu a avut motive prea mari de bucurie la vederea notei. Pentru Mondiale, are nevoie de mai mult pentru a putea intra în lupta pentru medalii. Aceeaşi situaţie şi la sol, unde Cătălina a primit 13.566 (dificultate 5.4 / execuţie 8.166). Ponor a fost întrecută de Brooklyn Moors (Canada) care a obţinut aceeaşi notă, dar cu o dificultate superioară.

Marian Drăgulescu şi-a început asaltul pentru medalii încă de sâmbătă, când s-a clasat pe locul doi la sol. Valorosul gimnast de la Steaua a fost notat cu 14.200 (dificultate 6.5 / execuţie 7.700), prima poziţie revenindu-i japonezului Fuya Maeno, cu 14.200 (D 5.8 / E. 8.4). Dacă Marian îşi va pune la punct acurateţea execuţiei, are exerciţiu de finală mondială.

Cupa Mondială de la Szombathely a fost una dintre ultimele competiţii de verificare înainte de Mondialele de la Montreal (2-8 octombrie). Larisa Iordache va participa săptămâna viitoare la Cupa Mondială de la Paris.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...