10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMaraton românesc în Europa League

Maraton românesc în Europa League

Cinci echipe româneşti de fotbal vor încerca, joi seara, să facă pasul decisiv către grupele Europa League, a doua cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. 

După ce a pierdut cu 1-2 meciul din Ucraina cu Vorskla Poltava, Dinamo are nevoie de o victorie curată, cel puţin 1-0, pentru a merge mai departe. Meciul va începe la ora 18:00 şi va fi transmis de TVR 1. Citiţi aici avancronica.

Steaua a câştigat prima rundă cu bulgarii de la ŢSKA Sofia cu 2-0, însă deplasarea de joi se anunţă una dificilă. Partida va începe de la ora 20:30 şi va fi transmisă de Pro TV. Avancronica, aici.

Tot un 2-0 o păzeşte şi pe FC Vaslui înainte returului din Cehia cu Sparta Praga. Jocul va începe la ora 21:00 şi va fi transmis de DigiSport. Citiţi avancronica aici.

Rapid este echipa românească aflată în cea mai convenabilă situaţie înaintea returului. A câştigat cu 3-1 în Polonia, în faţa lui Slask Wroclaw, şi aşteaptă încrezătoare meciul de acasă, pe care îl va juca la Timişoara. Partida va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă pe TVR1. Avancronica, aici.

Într-o situaţie cu totul diferită se află Gaz Metan Mediaş. A pierdut, 1-3, pe terenul Austriei Viena şi ar trebui să facă un meci perfect pentru a se califica. Jocul va începe la ora 20.00 şi va fi transmis pe DigiSport2. Citiţi aici avancronica.

 

 

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă