Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hagi nu vine la Naţională! Piţurcă ar putea fi următorul selecţioner

Presedintele FRF Mircea Sandu a susţinut astazi o conferinţă de presă în care a vorbit despre demisia lui Răzvan Lucescu, dar şi despre posibilul succesor al acestuia. "Gică Hagi nu a acceptat să preia echipa naţională. În ...

Share

Roxana Grosu 0 comentarii

13.06.2011 - 13:53
Presedintele FRF Mircea Sandu a susţinut astazi o conferinţă de presă în care a vorbit despre demisia lui Răzvan Lucescu, dar şi despre posibilul succesor al acestuia. "Gică Hagi nu a acceptat să preia echipa naţională. În aceste condiţii, am încetat orice negociere cu acesta.", a declarat Preşedintele FRF.

 

Sandu a mai adăugat că primul pe lista FRF este Victor Piţurcă. "Victor are cele mai mari performanţe cu naţionala după Anghel Iordănescu. E de înţeles de ce este prima noastră ţintă acum. Nu cred că Hagi ar putea colabora însă cu Piţurcă", a precizat Mircea Sandu, care l-a atacat destul de dur pe fostul selectioner, Razvan Lucescu.

"Am fost consternat de declaratia lui Răzvan Lucescu care spunea ca era hotărît încă de acum o lună să renunţe la echipa naţională. Poate a fost o răzbunare a lui vizavi de mine şi de declaraţiile mele. Am avut dreptate, el trebuia schimbat atunci. El, în acest timp, şi-a conturat lotul pentru Rapid şi s-a folosit de echipa naţională pentru a face acest lucru", a mai spus Sandu.

Răzvan Lucescu a renunţat la conducerea tehnică a echipei naţionale a României după victoria cu scorul de 3-0 obţinută, în 3 iunie, pe Stadionul Giuleşti în faţa selecţionatei Bosniei-Herţegovina.Citește totul despre:

Comentarii