8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFotbalul german, in fata Parlamentului!

Fotbalul german, in fata Parlamentului!

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Germaniei, Jurgen Klinsmann, ar putea fi convocat in fata comisiei sportive a Parlamentului pentru a da explicatii in legatura cu esecul din meciul amical cu Italia, informeaza AFP, citand cotidianul “Bild”. Germania a pierdut cu scorul de 1-4 meciul amical sustinut, miercuri, la Florenta, in compania reprezentativei Italiei, din cadrul pregatirilor pentru Cupa Mondiala din perioada 9 iunie-9 iulie. “Ar fi bine daca domnul Klinsmann ar explica in fata comisiei sportive conceptia sa si cum intentioneaza sa devina campion mondial”, a afirmat un responsabil al Partidului Crestin-Democrat (CDU) insarcinat cu probleme sportive, Norbert Barthle.
Specialistul in sport al Partidului Liberal (FDP), de opozitie, Miriam Gruss, considera Cupa Mondiala din 2006 o “problema nationala” pentru Germania, care este si tara organizatoare a competitiei. “Jurgen Klinsmann nu ar mai trebui sa faca experimente cu mai putin de o suta de zile inaintea CM”, a afirmat Gruss.
Responsabilul pe probleme de sport din cadrul Partidului Social Democrat (SDU), Reinhold Hemker, a afirmat ca ar fi “incantat” sa auda explicatiile antrenorului german si a criticat politica de rotatie a jucatorilor adoptata de Klinsmann. “Cupa Mondiala bate la usa si trebuie ca incet-incet sa devina clar cine va juca. Sunt prea multe incertitudini. Ar trebui sa spuna o data pe cine se bazeaza”, a comentat Reinhold Hemker.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă