10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialForminte, in locul lui Belu la Deva

Forminte, in locul lui Belu la Deva

Presedintele FRG, Adrian Stoica, a anuntat ieri ca lotul olimpic feminin de la Deva se va pregati sub indrumarea lui Nicolae Forminte, care va indeplini functia de antrenor-coordonator. “Nicolae For-minte a fost numit la lotul olimpic de un an. Acum singura schimbare este ca unele fete au implinit varsta senioratului, dar asta nu schimba cu nimic situatia. Dansul a preluat acest lot si il va pregati in calitate de antrenor-coordonator si mai departe”, a declarat Adrian Stoica.
Presedintele FRG a mai afirmat ca, in prezent, nu se pune problema ca fostii antrenori Octavian Belu si Mariana Bitang sa revina la conducerea lotului olimpic feminin al Romaniei. “Mi s-a parut clar semnalul dat de antrenorii Belu si Bitang, care au declarat in presa ca in luna ianuarie vor studia ofertele primite din partea altor fe-deratii. In acest moment, lotul olimpic feminin are un antrenor, pe Nicolae Forminte. Daca dansii se razgandesc, e o alta poveste. Dar stiti si proverbul cu lupul la oi”, a precizat Stoica.
Presedintele FRG, Adrian Stoica, a mai spus ca pana la finalul anului 2005 noul Comitet Executiv al forului nu se va intruni. “Cativa membri ai comitetului sunt plecati cu insarcinari oficiale ale federatiei si nu se intorc la timp pentru a mai programa acea sedinta. Va avea loc dupa Anul Nou, ocazie cu care va fi numit in functia de secretar general al FRG si Mircea Apolzan, fostul director tehnic al lotului masculin”, a explicat presedintele Stoica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă