9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Flash

Real Madrid a anuntat ca l-a transferat pe Robinho

Real Madrid a anuntat ca a obtinut semnatura atacantului brazilian al echipei Santos, Robson de Souza “Robinho”, in varsta de 21 de ani, conform unui comunicat dat publicitatii pe site-ul sau oficial. “Real a platit 60 la suta din clauza de reziliere a lui Robinho”, a explicat gruparea madrilena, care a platit astfel clubului Santos 30 de milioane de dolari (24,7 milioane de euro) pentru Robinho.
Jucatorul brazilian se afla in atentia gruparii madrilene de mai multe luni, insa clubul din Santos nu era pregatit sa renunte la atacant. Conducatorii clubului brazilian au exclus un transfer pentru mai putin de 50 de milioane de dolari, valoarea clauzei de reziliere.


Zenga si Stojkovici, aceeasi viziune despre fotbal

Presedintele gruparii Steaua Rosie Belgrad, Dragan Stojkovici, a declarat ca el si noul tehnician Walter Zenga au aceeasi viziune despre fotbal, informeaza site-ul oficial al UEFA. “Sunt foarte fericit ca unul dintre cei mai vestiti portari ai lumii va fi antrenorul nostru. Ne-am inteles foarte repede.
Impartasim aceeasi viziune despre fotbal si sunt deja emotionat cand ma gandesc la posibilele performante viitoare”, a spus oficialul sarb. Zenga a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea din Serbia-Muntenegru, care va intra in turul doi preliminar al Cupei UEFA. El a facut cunostinta cu noii sai elevi, aflati in cantonament in Austria. Campionatul din Serbia-Muntenegru incepe pe 6 august.


Zagorakis revine la PAOK Salonic

Capitanul reprezentativei de fotbal a Greciei, Theodoros Zagorakis, a semnat un contract pentru doua sezoane cu fostul sau club, PAOK Salonic.
“Aceasta este o zi istorica pentru Salonic. Sarbatorim reintoarcerea acasa a capitanului nostru”, a declarat presedintele gruparii Yiannis Goumenos, la sosirea jucatorului, acesta din urma fiind asteptat la aeroport de 3.000 de suporteri. Goumenos nu a oferit detalii referitoare la partea financiara a transferului lui Zagorakis, care a fost desemnat cel mai bun jucator al Euro-2004.


Nadal l-a egalat pe Borg la victorii obtinute pe zgura

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a egalat recordul de victorii consecutive pe zgura detinut de Bjorn Borg, Guillermo Coria si Mats Wilander, dupa ce a obtinut al 31-lea succes la turneul de la Stuttgart. Jucatorul spaniol, in varsta de 19 ani, care a castigat sapte titluri in 2005, toate pe zgura, s-a calificat pentru sferturile de finala ale turneului german, dupa ce l-a invins pe compatriotul sau Fernando Verdasco, cu scorul de 6-3, 6-2. Daca va castiga meciul in fata cehului Tomas Zib, Nadal ii va devansa pe Borg, Coria si Wilander si se va apropia de recordul absolut detinut de austriacul Thomas Muster, care a obtinut 40 de victorii consecutive pe zgura in perioada februarie-iunie 1995. Nadal a castigat in acest an turneele de la Costa do Sauipe, Monte-Carlo, Barcelona, Roma, Roland-Garros, Acapulco si Bastad.


Nakamura, la Celtic Glasgow

Internationalul japonez Shunsuke Nakamura, care a evoluat in sezonul trecut la formatia Reggina, a ajuns la un acord cu gruparea Celtic Glasgow, a anuntat, vineri, cotidianul “Nikkan Sports”. Agentul lui Nakamura urmeaza sa ii intalnesca pe responsabilii clubului Reggina pentru a stabili detaliile transferului, care va fi anuntat oficial sambata. Jucatorul, in varsta de 27 de ani, va avea un salariu anual estimat la suma de 1,3 milioane de dolari. Valoarea transferului este de 6,1 milioane de dolari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă