12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Victorii si recorduri pentru Camelia Potec si Razvan Florea

Camelia Potec si Razvan Florea au castigat probele de 400 m liber feminin si, respectiv, 200 m spate masculin din cadrul reuniunii de natatie de la Monte Carlo, ultima etapa a circuitului Mare Nostrum, stabilind totodata noi recorduri ale competitiei in aceste probe. Campioana olimpica de la Atena este prima femeie din clasamentul general final al circuitului Mare Nostrum, dominat de ungurul Laszlo Cseh (3.956 pct.). In intrecerea de la Monte Carlo, Potec a reusit sa o devanseze la 400 m liber pe Simona Paduraru. Simona Paduraru s-a clasat pe locul secund si la 200 m mixt, proba fiind castigata de Agnes Kovacs (Ungaria). Razvan Florea a reusit, la randul sau, sa stabileasca un nou record al reuniunii in proba de 200 m spate, cu timpul de 1 min., 58 sec., 19/100, la capatul unei curse, in care l-a invins pe rusul Arkadi Viacianin. Romanul a imbunatatit astfel performanta realizata in urma cu sase ani de americanul Lenny Krayzelburg.


Cadoul

Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, a primit in dar, cu ocazia Zilei Tatalui (19 iunie), din partea unei firme care il sponsorizeaza, un aparat de ras in valoare de 25.000 de lire sterline, a anuntat cotidianul “Daily Mirror”.
Aparatul are incrustate doua randuri de diamante albe de 4,5 carate si un rand de diamante verzi, iar lama este din aur masiv.
“Colegii mei vor fi foarte invidiosi cand voi folosi aparatul la vestiare. Il voi folosi in fiecare zi”, a declarat Beckham.


Internazionale Milano a castigat Cupa Italiei

Echipa Internazionale Milano a castigat, miercuri, Cupa Italiei, pentru a patra oara in istoria clubului, dupa ce a invins, in mansa secunda a finalei, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia AS Roma, la care fundasul Cristian Chivu a fost titular. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Mihajlovici, in minutul 52. Echipa-oaspete a jucat din minutul 65 cu un om mai putin pe teren dupa eliminarea lui Cufre. In tur, la Roma Internazionale Milano a invins, cu scorul de 2-0. Chivu a fost inlocuit, in minutul 79, cu Ferrari.


Buriak, antrenor la Dinamo Kiev

Directorul sportiv al gruparii Dinamo Kiev, Leonid Buriak, va fi noul antrenor al echipei ucrainene, la care sunt legitimati jucatorii romani Tiberiu Ghioane, Cristian Irimia si Florin Cernat. Buriak, in varsta de 51 de ani, va prelua pe Dinamo imediat dupa ultima etapa, in care echipa ucraineana va intalni formatia pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, care este deja campioana. Presedintele gruparii Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat ca decizia va fi anuntata vineri. “Speram ca actualul antrenor, Jozef Szabo, sa ramana macar pana la sfarsitul anului, dar cel mai probabil Leonid Buriak va pregati echipa”, a spus Surkis. Primul meci al lui Buriak pe banca tehnica a vicecampioanei Ucrainei va fi cel contand pentru Supercupa Ucrainei, impotriva formatiei Sahtior Donetk. Partida va avea loc la Odessa, in luna iulie. Dinamo Kiev va evolua in al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, faza in care a fost inscrisa si campioana Romaniei, Steaua Bucuresti.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă