10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024

Flash

Dinamo evita suporterii

Jucatorii formatiei Dinamo s-au reunit ieri direct in cantonamentul de la baza Saftica de teama unei reactii din partea suporterilor dupa meciul pierdut cu Rapid. Initial, reunirea era prevazuta la stadionul Dinamo, de unde jucatorii trebuiau sa plece cu autocarul la baza de la Saftica. Conducerea “alb-rosiilor” si antrenorul Florin Marin au considerat insa ca este mai bine pentru jucatori ca intalnirea sa se faca direct la Saftica, pentru a-i proteja pe fotbalisti de protestele fanilor care ar fi putut degenera. “E mai bine asa pentru ca am strans destula suparare dupa rezultatul de miercuri. Nu mai aveam nevoie de geamuri sparte la masini si de injuraturi cu suporterii”, a declarat un jucator dinamovist, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Mitu, inculpat pentru “coruptie pasiva”

Potrivit presei belgiene, Marius Mitu a fost inculpat in cazul meciurilor trucate din campionatul Belgiei alaturi de alti doi fotbalisti, Laurent Fassotte si Cliff Mardulier, toti fosti componenti ai echipei Lierse, si risca pedeapsa cu inchisoarea intre 6 luni si doi ani. Conform cotidianului Het Laatste Nieuws, judecatorul de instructie Sylviana Verstreken a decis ca cei trei sa fie acuzati de “coruptie pasiva”. Se pare ca mai multi jucatori, fosti fotbalisti sau antrenori ai echipei Lierse au fost audiati de anchetatori si, conform aceleiasi surse, unii dintre ei, printre care si Marius Mitu, ar fi recunoscut implicarea in trucarea unor meciuri in sezonul trecut.

Chivu, in finala Cupei Italiei

Echipa AS Roma, cu fundasul Cristian Chivu integralist, s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia US Palermo, la care mijlocasul Paul Codrea a intrat pe teren in repriza secunda. In finala, care va avea loc in sistemul tur-retur, la 4 si 11 mai, Roma va intalni echipa Internazionale Milano, care a trecut in semifinale de formatia Udinese.

Espanol Barcelona a castigat Cupa Spaniei

Formatia Espanol Barcelona a castigat Cupa Spaniei, pentru a patra oara in istoria clubului, dupa ce a invins, cu scorul de 4-1, echipa Real Zaragoza, in finala disputata pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid. Espanol a mai castigat Cupa Spaniei in anii 1929, 1940, 2000.

Glasgow Rangers, amendata de UEFA

Glasgow Rangers a fost amendata de UEFA cu 13.000 de euro, dupa ce suporterii sai au atacat autocarul jucatorilor formatiei Villarreal, inainte de meciul retur din optimile Ligii Campionilor, disputat in Spania, incident in urma caruia opt fani au fost arestati. Presedintele englez David Murray spera ca eforturile oficialilor de a eradica rasismul si alte forme de comportament nepotrivit in randul anumitor suporteri vor fi “recunoscute” de UEFA.

Cele mai citite

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă