9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Flash

Radu Niculescu, noul presedinte al FC National

Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a anuntat, la finalul sedintei de aseara a Adunarii Generale a Actionarilor, ca noul presedinte al gruparii este fostul jucator Radu Niculescu, care il inlocuieste pe Gino Iorgulescu, retras din motive personale. De asemenea, printre actionari a mai fost cooptat Nicolae Cristescu, un om de afaceri. Presedintele CA al FC National a mentionat ca se continua negocierile cu tehnicianul italian Giuseppe Giannini pentru preluarea functiei de antrenor principal al echipei si ca, desi se antreneaza cu bancarii, atacantul Mara nu se afla in vizorul clubului.


Cupa Romaniei la hochei pe gheata
Steaua a castigat al 30-lea trofeu

Incurajati de trupa de majorete si cativa suporteri veniti de la Bucuresti, hocheistii de la Steaua Suki s-au impus cu 4-3, la fel ca anul trecut, in finala Cupei Romaniei, disputata la Gheorghieni, in fata vesnicilor rivali de la SC Miercurea Ciuc. Stelistii, castigatori ai Cupei si la editia precedenta, au cucerit in prelungiri, la “golul de aur”, cel de-al 30-lea trofeu. “Pe langa ultimele achizitii de valoare, care au avut o contributie majora in obtinerea victoriei, a contat ca avem o echipa adevarata, omogena, meritul apartinandu-i in totalitate antrenorului Marius Gliga”, a spus Cristian Carlan, managerul echipei. In momentul de fata, Steaua are deja indeplinite doua dintre cele trei obiective fixate la inceputul sezonului: cucerirea Cupei Romaniei si calificarea in turul secund al Cupei Cupelor. Ros-albastrii, care maine vor pleca la Vilnius, in Lituania, unde vor evolua in faza a doua a competitiei europene, si-au propus sa castige si campionatul intern. D.I.


Berlusconi il sprijina pe Weah

Premierul italian Silvio Berlusconi si-a exprimat sprijinul fata de George Weah, candidat la alegerile prezidentiale din Liberia si fost atacant al echipei AC Milan, a anuntat, duminica, publicatia “Il Giornale”, citata de AFP. “Il sustin, el va fi un campion al pacii. Dar va avea o sarcina dificila, aceea de a transforma ceea ce este acum doar o zona geografica intr-un stat. L-am sustinut mereu. I-am urmarit cariera, deci inclusiv aceasta ultima si cea mai dificila lupta pentru conducerea tarii sale”, a declarat Berlusconi. George Weah, fost atacant al echipei AC Milan in anii '80, este marele favorit la alegerile prezidentiale. “Imi amintesc foarte bine de George, este un om care nu renunta niciodata, care pune pasiune in tot ceea ce face. L-am evaluat pe terenul de fotbal si am incredere in el in privinta acestei noi provocari”, a afirmat Berlusconi, care a adaugat: “Daca vine in Italia ca presedinte il voi primi cu aceste cuvinte: “Bine ai revenit, Leule””.


Un castigator la loterie vrea sa-l cumpere pe Ibrahimovici

Un suedez care a castigat 122,8 de milioane de coroane suedeze (15,99 milioane de dolari) la loterie vrea sa-l cumpere pe atacantul echipei Juventus Torino, Zlatan Ibrahimovici, pentru a evolua la o formatie din a doua divizie din Suedia. “Discutam posibilitatea de a-l cumpara pe Ibrahimovici pentru clubul Gute”, a afirmat Tommy Wahlgren, purtatorul de cuvant al loteriei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă