9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDorel Stoica a semnat un contract cu Dinamo

Dorel Stoica a semnat un contract cu Dinamo

Fundaşul Dorel Stoica, 32 de ani, legitimat ultima dată la Universitatea Craiova, a semnat, marţi, un contract pentru două sezoane cu Dinamo, informează Mediafax.

“Sunt extrem de bucuros că am ajuns la Dinamo. Sunt fotbalist profesionist şi din acest moment mă gândesc doar la obiectivele echipei. Sper din tot sufletul să câştig un campionat cu Dinamo pentru că în cariera mea nu am cunoscut niciodată bucuria câştigării unui trofeu la echipele la care am evoluat”, a spus Stoica.

Preşedintele executiv al Fc Dinamo, Cristian Borcea, a afirmat că echipa antrenată de Liviu Ciobotariu avea nevoie de un jucător ca Dorel Stoica. “Dinamo are nevoie de valoarea şi experienţa lui Dorel Stoica. Mă bucur că am reuşit transferul unui jucător valoros, de doi ani am vrut să-l aduc în Ştefan cel Mare. Sunt sigur că Dorel Stoica va face performanţă la Dinamo”, a spus Borcea.

Stoica va purta tricoul cu numărul 6 la Dinamo şi va efectua primele şedinţe de pregătire cu preparatorul fizic, Constantin Niculae, alături de Dragoş Grigore, Cristian Pulhac şi Elis Bakaj, jucători care au rămas în afara lotului pentru meciul din Liga Europa, cu NK Varazdin.

Dorel Stoica trebuia să fie antrenor-jucător la formaţia Universitatea Craiova, retrogradată în Liga a II-a, însă gruparea olteană a fost exclusă din FRF.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă