23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDorel Stoica a semnat un contract cu Dinamo

Dorel Stoica a semnat un contract cu Dinamo

Fundaşul Dorel Stoica, 32 de ani, legitimat ultima dată la Universitatea Craiova, a semnat, marţi, un contract pentru două sezoane cu Dinamo, informează Mediafax.

“Sunt extrem de bucuros că am ajuns la Dinamo. Sunt fotbalist profesionist şi din acest moment mă gândesc doar la obiectivele echipei. Sper din tot sufletul să câştig un campionat cu Dinamo pentru că în cariera mea nu am cunoscut niciodată bucuria câştigării unui trofeu la echipele la care am evoluat”, a spus Stoica.

Preşedintele executiv al Fc Dinamo, Cristian Borcea, a afirmat că echipa antrenată de Liviu Ciobotariu avea nevoie de un jucător ca Dorel Stoica. “Dinamo are nevoie de valoarea şi experienţa lui Dorel Stoica. Mă bucur că am reuşit transferul unui jucător valoros, de doi ani am vrut să-l aduc în Ştefan cel Mare. Sunt sigur că Dorel Stoica va face performanţă la Dinamo”, a spus Borcea.

Stoica va purta tricoul cu numărul 6 la Dinamo şi va efectua primele şedinţe de pregătire cu preparatorul fizic, Constantin Niculae, alături de Dragoş Grigore, Cristian Pulhac şi Elis Bakaj, jucători care au rămas în afara lotului pentru meciul din Liga Europa, cu NK Varazdin.

Dorel Stoica trebuia să fie antrenor-jucător la formaţia Universitatea Craiova, retrogradată în Liga a II-a, însă gruparea olteană a fost exclusă din FRF.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă