Dinamo, umilită sub privirea pacientului Borcea

CFR Cluj a preluat şefia clasamentului în Liga I, după ce" gaşcă nebună" a celor de la Sportul Studenţesc a învins pe Dinamo cu 3-1, deşi a apelat chiar şi la juniori de 14 ani pentru a avea suficienţi ...

Share

Petrica Rachita 0 comentarii

18.03.2012 - 16:41

CFR Cluj a preluat şefia clasamentului în Liga I, după ce" gaşcă nebună" a celor de la Sportul Studenţesc a învins pe Dinamo cu 3-1, deşi a apelat chiar şi la juniori de 14 ani pentru a avea suficienţi jucători.

Dinamo a marcat rapid, în minutul 2, însă acest lucru nu i-a folosit la nimic, deoarece dinamoviştii au primit trei goluri de la Sportul şi au fost dominaţi destul de evident de jucătorii din regie. În prima repriză, la unul dintre balcoanele Spitalului de Urgenţă Floreasca a putut fi văzut preşedintele executiv al FC Dinamo Cristian Borcea, care este internat în urma unei operaţii la inimă. După meci el s-a arătat plin de speranţă şi afirmă că vrea ca Dinamo să obţină eventul anul acesta. "Echipa are maturitatea necesară să treacă peste eşecul cu Sportul. Jucători ca Niculae, Dănciulescu, Cătălin Munteanu ştiu ce înseamna tradiţia şi performanţa în Ştefan cel Mare şi vor aduna tot lotul în jurul lor pentru a da dovadă de atitudine şi mentalitate de dinamovist.  Mă bucur că urmează meciurile cu Oţelul, Vaslui şi Rapid pentru că echipa a renăscut întotdeauna în partidele cu intensitate maximă. În astfel de momente trebuie să vezi unde ai greşit şi să reacţionezi imediat, iar cel mai bun prilej este, repet, deplasarea la Galaţi. Sper că am învăţat cu toţii din greşelile făcute în ultimele sezoane, când am dominat campionatul şi am pierdut titlul pe ultima sută de metri. Este o şansă imensă pentru toţi jucătorii să realizeze eventul în acest an. Am mare încredere că vom câştiga la Galaţi, iar echipa va avea o determinare specifică mentalităţii lui Dinamo. Mulţi adversari ne vor căzuţi, dar nu vom renunţa aşa uşor la luptă! Începând cu meciul de la Galati le vom crea din nou insomnii adversarilor", a declarat Cristian Borcea, pentru site-ul oficial al FC Dinamo.

Debutanţi la Sportul

La acest joc, Sportul Studenţesc a avut pe bancă doar patru jucători de câmp - un junior şi trei fotbalişti care nu au mai evoluat deloc în acest sezon, din cauza unor accidentări. Printre titulari s-a numărat şi un jucător în vârstă de 16 ani, Ionuţ Şerban, iar pe finalul jocului a debutat în Liga I şi un fotbalist de 14 ani, Răzvan Popa.

Nici în Giuleşti apele nu sunt mai liniştite ca la Dinamo.Acolo  cuvântul cel mai des folosit este demisia.După ce au pierdut în faţa mult mai modestei echipe Concordia Chiajna, jucătorii şi antrenorul Răzvan Lucescu au intrat în conflict cu fanii giuleşteni. S-a strigat demisia şi injurii la adresa lui Dani Coman, portarul Rapidului şi finul lui Răzvan Lucescu.

Citește totul despre:

Comentarii